- Nazwa
- Mikazukigiri
- Pieczęci
- Brak
- Zasięg
- Zależy od długości ostrza
- Koszt
- Brak
- Dodatkowe
- Na czas używania techniki otrzymujemy +10 do siły, +10 do szybkości
- Opis Technika posiadająca głównie znamiona defensywne. Szermierz znający to jutsu zadaje jedno, niezwykle szerokie cięcie które biegnie niemalże po kole wokół niego. Dzięki temu, może zablokować ataki nadchodzące z różnych stron lub zwyczajnie zatrzymać wrogów, którzy chcą go osaczyć. Dodatkowo, jeżeli shinobi jest dostatecznie wprawny w posługiwaniu się mieczem, może wykonać te uderzenia w sposób ofensywny, raniąc wszystkich dookoła siebie.
Prowadzimy sobie z Chise koleżeński sparing, chcę sięgnąć po technikę która jest w temacie i... się okazuje, że ani to co mi się wydaje jako ta technika działa, ani to, co Chise zrozumiał nijak się ma do tego, jak to w rzeczywistości wygląda. Poniżej opis z naszego forum:
- Nazwa
- Mikazukigiri
- Pieczęci
- Brak
- Zasięg
- Zależy od długości ostrza
- Koszt
- Brak
- Dodatkowe
- Na czas używania techniki otrzymujemy +10 do siły, +10 do szybkości
- Opis Technika posiadająca głównie znamiona defensywne. Szermierz znający to jutsu zaczyna szybko kręcić mieczem wokół siebie, blokując ataki nadchodzące z różnych stron. Bardzo skuteczna w walce z wieloma przeciwnikami, a zwłaszcza gdy jest się przez nich otoczonym. Dodatkowo, jeżeli shinobi jest dostatecznie wprawny w posługiwaniu się mieczem, może wykonać te uderzenia w sposób ofensywny, raniąc wszystkich dookoła.
ROZWIĄZANIE
Nie mam dodatkowych uwag. Proszę o szybką korektę. W wolnej chwili przejrzę inne ken-jutsu, czy aby podobnych mylących błędów nie ma.
Pozdrawiam