Imię i nazwisko postaci: Koseki Asaka Okres nieobecności: od dzisiaj (6 lipca) do 8 lipca lub do 10 lipca Powód: wesele, a następnie ważny egzamin. Możliwe, że będę miała czas wpaść i odpisać, a całkiem możliwe, że nie
Imię i nazwisko postaci: Koseki Asaka Okres nieobecności: trudno powiedzieć, ale powiedzmy, że do początku września Powód: niestety magisterka sama się nie napisze...
Imię i nazwisko postaci: Asaka Koseki Okres nieobecności: 29-30 października Powód: pewnie będę, ale jest też spora szansa, że mnie nie będzie. Więc jak mnie nie będzie, to mnie nie będzie
#obrona
Imię i nazwisko postaci: Asaka Koseki oraz Yukirin Okres nieobecności: od dzisiaj na kilka najbliższych dni, trudno powiedzieć ile Powód: pogrzeb i sprawy rodzinne
Imię i nazwisko postaci: Asaka Koseki oraz Yukirin Okres nieobecności: od 23 stycznia (środa) do 28 stycznia (poniedziałek) Powód: wyjeżdżam. Odpisy moooooooże jakieś będą, ale na Kuźnię i WT proszę nie liczyć w tym czasie (:
Imię i nazwisko postaci: Asaka Koseki oraz Yukirin Okres nieobecności: do końca tygodnia Powód: jestem u Koalki więc tak sobie z zaglądaniem na forum i zajmowaniem się odpisami i jeszcze WT i kuźnią
Imię i nazwisko postaci: Asaka Koseki Sanada (lol) oraz Yukirin Okres nieobecności: od 22.02 do 24.02 (piątek-niedziela, może się odrobinę przedłużyć) Powód: daję znać z wyprzedzeniem, że wyjeżdżam i mnie nie będzie (:
Imię i nazwisko postaci: Asaka Sanada oraz Yukirin Okres nieobecności: od 23.04 do 02.05 Powód: wyjeżdżam, nie będzie mnie. Może czasem wpadnę coś napisać, ale proszę się nie nastawiać