Moje stanowisko

Awatar użytkownika
Yasuo
Wiek postaci: 28
Ranga: Kosho
Widoczny ekwipunek: Link do widocznych przedmiotów znajduje się na samej górze KP
GG/Discord: .iwaru
Multikonta: Tenshi

Re: Moje stanowisko

Post autor: Yasuo »

Nie zamierzam tutaj pisać kolejnych tłumaczeń, po prostu chciałbym wykorzystać ten temat, żeby napisać co się ze mną dzieje, chociaż pewnie i tak większości z Was nie obchodzę. Trudno.
  • Czytałem ostatnie zmiany. Jeśli chodzi o te odnośnie misji, to są ok. Szkoda tylko, że to nie zostało wprowadzone półtora miesiąca temu, to może jeszcze miałbym uprawnienia. Ale wnioskuję, że te zmiany zostały wprowadzone z mojego powodu. Przykre, że dopiero musiało mi się oberwać, żeby ktoś wpadł na taki "genialny pomysł".
  • Po rozmowie z Hibcią stwierdziłem, że dokończę misję Oriemu, którą zacząłem przed otrzymaniem bana.
  • Stwierdziłem, że porobię porządki na swoim koncie, podopisuję jakieś PH, czy coś. Żeby jak wrócę do gry - o ile wrócę - to nie musieć tego robić.
  • Jakiś przedmiot spróbowałem stworzyć, żeby już ten przedmiot jak wrócę do gry - o ile wrócę. Ale wycofałem się z pomysłu, więc muszę czekać 48h, żeby stworzyć kolejny.
No i to w sumie tyle, dlatego ogłaszam, że jednak będę trochę aktywny, bo jednak obiecałem Oriemu, że mu tą misję poprowadzę jednak i może coś innego porobię. Kto wie. Jak czas, chęci i wena się znajdą to może. Zedytowałem urlop.
0 x
- Mowa
"Myśli"
Prowadzone Misje: -

Wzór Misji:
Wzór Nowej Lokacji:
[/list][/fieldset]
Plotki i Ciekawostki
  • Brak - brak
[/quote][/code]
Awatar użytkownika
Kaiko
Postać porzucona
Wiek postaci: 18
Ranga: Wyrzutek D
Krótki wygląd: Białe włosy nieumiejętnie przystrzyżone, oczy o barwie jasnego złota, rekinie zęby. Niewysoki, drobny, ubrany w proste, mało krzykliwe ubrania
Widoczny ekwipunek: Dwa Shuang Gou przytroczone do pasa po jednym na bok, czarna, duża torba na lewym pośladku, podłużne coś zawinięte w materiał i szczelnie związane - noszone na plecach, niczym plecak
GG/Discord: 1032197 / Ray#8794
Multikonta: -

Post autor: Kaiko »

Całe szczęście.
0 x
#FFCC66
Popieram kasację Henge i Kawarimi, a nawet Genjutsu.
Obrazek
"Never to retreat
Mystery and wonder
Messy hearts made of thunder"
Awatar użytkownika
Yasuo
Wiek postaci: 28
Ranga: Kosho
Widoczny ekwipunek: Link do widocznych przedmiotów znajduje się na samej górze KP
GG/Discord: .iwaru
Multikonta: Tenshi

Post autor: Yasuo »

Długo myślałem i powiem tak: chciałbym jeszcze zagrać na tym PBFie. Jakoś tak... po prostu. Za bardzo lubię to forum. Ale obecnie straszliwie brakuje mi czasu na cokolwiek. Dlatego zagram dopiero wtedy jak znajdę czas w swoim życiu prywatnym i zawodowym...

Zedytowałem swój urlop
0 x
- Mowa
"Myśli"
Prowadzone Misje: -

Wzór Misji:
Wzór Nowej Lokacji:
[/list][/fieldset]
Plotki i Ciekawostki
  • Brak - brak
[/quote][/code]
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogłoszenia graczy”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości