Poszukiwany, poszukiwana...

Awatar użytkownika
Kisho
Gracz nieobecny
Wiek postaci: 20
Ranga: Wyrzutek D
Krótki wygląd: Długie brązowo-blond włosy, błękitne oczy, jasna karnacja, czarne spodnie, czerwono-czarna bluza i jasnobrązowy bezrękawnik z kominem
Widoczny ekwipunek: kabura na broń (na prawym udzie) i torba (na lewym pośladku)

Poszukiwany, poszukiwana...

Post autor: Kisho »

Poszukuję chętnego do fabuły!
Jest jednak jeden wymóg dotyczący miejsca - Shinrin (najlepiej osada Senju, ale bliskimi okolicami nie pogardzę)
0 x
Obrazek
Masaru

Re: Poszukiwany, poszukiwana...

Post autor: Masaru »

Jak będziesz znowu w potrzebie to mogę cię gdzieś odwiedzić XDD
0 x
Awatar użytkownika
Kisho
Gracz nieobecny
Krótki wygląd: Długie brązowo-blond włosy, błękitne oczy, jasna karnacja, czarne spodnie, czerwono-czarna bluza i jasnobrązowy bezrękawnik z kominem
Widoczny ekwipunek: kabura na broń (na prawym udzie) i torba (na lewym pośladku)

Po twojej wygranej walce jak znajdziesz czas to chętnie. Ja czekam na kogoś, kto mi tą C poprowadzi, więc jak się wyrobisz szybciej z Rakanem, to zrób D, pobaw się jego zwłokami albo co i poczekaj na mnie. Machniemy jakąś fabułkę, a po niej mykam na wyspy ratować swoich :D
Chyba, że pójdziesz tam zemną licząc na jakieś kolejne truchełko albo fajty, bo trochę graczy tam jest :D
0 x
Obrazek
Rakan

Post autor: Rakan »

Zbambuzlowani ponownie kappa
0 x
Awatar użytkownika
Kisho
Gracz nieobecny

Tyś chętny na fabułę czy tylko wpadłeś się pochecheszkać?
0 x
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogłoszenia graczy”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości