Niewielka rolniczo-rybacka wioska nad rzeką. Po jednej stronie rzeki, niedaleko wioski, znajduje się obóz klanu Yuki - siedziba Wyrzutków Cesarskich, przewodzonych przez Yuki Mikoto, po drugiej, w niewielkim oddaleniu, posiadłość rdzennej dla tych ziem Uchiha, z głową rodziny Uchiha Haridą.
Azuma
Wiek postaci: 18
Ranga: Kogō
Krótki wygląd: - czarne włosy, ciemne oczy - wyraźnie zarysowana szczęka, ostre rysy twarzy - delikatne blizny na przedramionach i rękach - przeciętny wzrost, docięta sylwetka
Widoczny ekwipunek: - ochraniacz na czoło z emblematem klanu - skórzana kamizelka shinobi - kabury na broń na lewym i prawym biodrze - torba z ekwipunkiem na lewym pośladku - lekka zbroja
Link do KP: viewtopic.php?f=33&t=7859#p128617
0 x
Shins Hyo
Wiek postaci: 30
Ranga: Wyrzutek D
Krótki wygląd: Shins ubrany jest w czarny strój zasłaniający większość jego ciała. Widoczne są jedynie niebieskie oczy.
Widoczny ekwipunek: Wielki Kunai na plecach Płaszcz
Link do KP: viewtopic.php?p=213621#p213621
GG/Discord: shintarguar
Zignorowany Shins jedynie prychnął pod nosem, gdy został przykładnie olany przez Akio. No jak nie chce pomocy, to trudno, nie będzie się napraszać. Tylko co dalej? Pora była późna, a Shins nie miał ochoty na dalsze uczestniczenie w nocnych harcach, szczególnie, że to i tak prawdopodobnie się kończyły. Zniechęcony cała sytuacją Hyo wrócił do Gosuia i Osamu, z którymi rozmawiał chwilę przed próbą pomocy kobiecie. Gdy szedł ku jedynym znajomym ludziom w tym obozie odezwały się w nim dwa wilki - jeden podpowiadał, by to olać, a drugi, by odwalić fikoła i spróbować wejść do namiotu, by dowiedzieć się, co się tam dzieje. Tym razem wygrał pierwszy wilk, na fikoły przyjdzie czas kiedy indziej. Gdy podszedł do chłopaków przypomniał sobie, że chwilę wcześniej Gosui zaproponował mu i Kaguyi nocleg u niego w domu - "Z chęcią skorzystam z noclegu u Ciebie. Myślałem, że może będzie można coś zrobić, ale widać nie mają dla nas na dzisiaj żadnych zadań. Jeśli nie macie nic przeciwko z chęcią poszedłbym już spać, byle szybciej doczekać jutra" .
Ukryty tekst
0 x
Gōsui
Wiek postaci: 26
Ranga: Dōkō
Krótki wygląd: Jak ma avku
Link do KP: viewtopic.php?f=32&p=223791#p223791
Multikonta: Shīrōdo
Zabawa była przednia, a przynajmniej tak można by stwierdzić obserwując ludzi wokół. Ja co prawda całkowicie zrezygnowałem z picia alkoholu choć nie broniłem tego moim kompanom. Zamiast tego spokojnie dokończyłem już zimną, wcześniej postawioną przez Osamu herbatę której picie wstępnie mi przerwano by przekazać informację o mianowaniu mnie niańką.
Ukryty tekst
Tak więc musiałem też obserwować żeby nikt z obozu nie przyczepił się do nich, bo choć zakładałem że nie potrzebowali by wsparcia by poradzić sobie z kimś otumanionym alkoholem o tyle wolałem zwyczajnie niedopuścić do niepotrzebnie stresowych sytuacji. Prócz samej propozycji przenocowania gości oczywiście bez problemu odpowiadałem też na różnorakie pytania nie związane z kluczowymi kwestiami.
Gdy Shins przyjął już zaproszenie i zasugerował że chętnie udałby się już w tym momencie delikatnie się uśmiechnąłem i skinąłem głową po czym spojrzałem na Oswalda z Pustyni. Cóż skoro i tak już nic więcej tutaj nie załatwimy, a szykuje się nam współpraca to odpoczynek dobrze nam zrobi przy czym chyba wypadałoby żebyśmy lepiej poznali swoje mocne strony. Wiedząc czego można się spodziewać po sojuszniku współpraca jest efektywniejsza, choć nie chciałbym też o takich rzeczach rozmawiać w środku obozu. Po tych słowach wraz z człowiekiem Ichirou oraz Shinsem udaliśmy się do mojego, co mogło zaskoczyć gości, prawdziwego domu.
0 x
Minoru
Wiek postaci: 30
Ranga: Sentoki
Krótki wygląd: Dorosły już mężczyzna o krótko przystrzyżonej brodzie i włosach dość niechlujnie związanych w kucyk.
Widoczny ekwipunek: - 2 x Torby umieszczone na plecach, przy pasie - 2 x Katana wisząca u lewego boku - Kamizelka shinobi
Link do KP: viewtopic.php?f=33&t=4573&p=68391#p68391
0 x
Prowadzone misje:
Tetsu Maji - D Przekleństwo pustyni (Wolna)
Tsukune - Wyprawa B Zdradzicecki Korikami (Przejęta)
Arii - Zadanie specjalne C Kress