Lub "Południowe Sogen" jak uparcie nazywają je członkowie Uchiha i Gazo, którzy tutaj mieszkają. Niepodbita część Sogen, która została wcielona do Ryuzaku no Taki i jest obecnie siedzibą szczepów Uchiha, Gazo oraz Wyrzutków Cesarskich - przede wszystkim Yukich, którzy uciekli z Cesarstwa. Zarządzana przez pana feudalnego - Takeda Masatoshiego i jego klan.
Nizan
Wiek postaci: 23
Ranga: Akoraito
Link do KP: viewtopic.php?f=32&p=231394#p231394
GG/Discord: boyos
Kampania przeciwko Dzikim
Arii, Gosui , Shins, Osamu, Minoru - Gōsutoburanchi, Oddział Widmo
Godzina 16:30
VIDEO
Poznanie chłopaków przez Shinsa miało ułatwić mi zdobywanie informacji. Duży shinobi w związku z tym zapytał dzieciaków, czy są w stanie mu powiedzieć, jak się tak dostali. Ci, popatrzyli po sobie.
- No możemy, ale to nie masz kasy, żeby iść normalnie? Przecież kurde, nas to nawet ze względu na wiek nie wpuszczą, a Ciebie? - powiedział patrząc spode łba. - Ale w sumie nie mamy nic innego do roboty, jak chcesz możemy Ci pokazać. Przy okazji zobaczymy, czy zamurowali wejście. - powiedział, po czym cała ekipa zgodnie ruszyła z powrotem w okolice tak zwanego akwarium. Minęliście wejście do jednego z budynków, po czym chłopaki poprowadzili Cię przez coś, co wyglądało jak stary stragan sklepowy, a teraz na niego była narzucona dodatkowa płachta. Weszliście do jakiejś takiej dziwnej struktury, która była ni to domem, ni już tym sklepem, a bardziej... przejściem pomiędzy budynkami. Dzieciaki nagle wcisnęły się za graty, które skutecznie utrudniały dojrzenie tego, co było za tym - zejście w dół.
- To stare przejście konserwacyjne. Już nikt go nie używa, a po wojnie tym bardziej. Tylko my się tędy poruszamy. - powiedział ewidentnie zadowolony. - Eee... tylko nie wiem czy się wciśniesz, to chyba musisz sobie zrobić jakoś przejście. - Shinsu był potężnym shinobi i jak chciał się tam zmieścić, to musiał opracować jakiś patent, albo po prostu siłowo zrobić sobie przejście.
Z kolei Arii siedział sobie w miłym towarzystwie z kobietą z klanu Orochi. Kobieta ewidentnie naciągała go na kolejne alkohole i przystawki, jednak sam nie miał z tym problemu.
- Nie przejmuj się. - machnęła dłonią. - Jestem tutaj, by dotrzymać Ci miłego towarzystwa. Często mężczyzni obmacują nas jak się napiją, więc rzeczywiście, potrafi się to przechylić w trochę... niekorzystną dla nas stronę, ale nie narzekam. Praca jest bardzo w porządku. - wyjaśniła, popijając, a następnie zagryzając. Wszystko co robiła, wykonywała bardzo elegancko. - Ten typ relaksu, czy też rozrywki jest bardzo nowy. Wiele osób myli właśnie pojęcie sprzedawania atencji, do prostytuowania się. Jednak, co ciekawe, wiesz, że kobiety też tu chętnie zaglądają? Tak jak do domów publicznych kobiety co do zasady nie chodzą, tak tutaj... one też chcą być wysłuchane. Chcą poczuć, że mają przyjaciółkę. Nawet, na chwilę. - uniosła brew i posłała Ci uśmiech.
Alkohol zaczynał działać i czułeś... przyjemne odprężenie.
- Byłeś Shinobi jakiś czas temu? - zapytała. - Wydaje mi się, że to jest raczej coś, czego się nie zapomina. W sensie, że shinobi jest się cały czas? Nie wiem, nigdy nie umiałam mieszać chakry, ale bardzo bym chciała. Widziałam cuda, które można zrobić. Gdybym mogła to... chyba bym... hmm... pomagała biednym? Ale znając życie, to dbałabym o siebie. Jak było z Tobą? - ponownie, skończyła Wam się butelka, a dziewczyna zamówiła kolejną. - O, uwielbiam słuchać o przygodach! Opowiedz mi proszę! Jakich skarbów szukasz? Jakie skarby znalazłeś?
Hoshi Yuki - klik
Kodari Hoshigaki - klik
Mikoto Yuki - klik
Azumi Kuni - klik
Minda Hoshitsu - klik
Sugihaya Shitsuyo - klik
Rikisone Hone - klik
Aritsuka Umekiko - klik
Nozuki Kaneya - klik
Mizami Kuni - klik
Shi Kiyoko
Fukuhira - klik
Yatta Uchiha - klik
Nori Mateki - klik
Kamibara
Ukryty tekst
0 x
Arii
Wiek postaci: 19
Ranga: Kogō
Krótki wygląd: -na prawym ramieniu wytatuowana sznyta gita -krótka bródka
Widoczny ekwipunek: * Dwie opaski z dziwnymi symbolami na nadgarstkach *Duża Torba *Manierka
Link do KP: viewtopic.php?f=32&t=10504
Multikonta: Yuri
-Nawet mnie to nie dziwi. Kobiety zazwyczaj na kontynencie starają się nie mówić swoim głosem. Aby utrzymać jakąkolwiek pozycję potrafią być powściągliwe i chłodne, aby nikt im nie zarzucił słabości. Możliwość wygadania się komuś jest w cenie... bym powiedział, że czasami może być to najlepszy z prezentów dla niewysłuchanych. - uniósł kolejną czarkę do ust, upijając z niej wszystko.
Zdecydowanie był to lepszy alkohol niż bełt, który zapodali mu w celi podczas zdobycia jego sznyty. Głośno westchnął na rozmowę o byciu shinobim.
-Tak naprawdę nigdy nie uważałem, że jestem shinobim. Pochodzę z rodziny medyków, cała reszta to zagmatwana sprawa z moją rodziną i ich chęciami, marzeniami... Powiedzmy, że przez własny bunt i sprzeciw wylądowałem w takiej pozycji... Ale od jakiegoś czasu wątpię, żebym mógł się za takiego uważać. Podróżuję, znajduję trochę błyskotek, czasami coś bardziej natury kultury i historii. Ale mam nadzieję na znalezienie czegoś w tych okolicach, co naprowadzi mnie na przełom w moim życiu. Coś co ukierunkuje już mnie na stałe. -
Odłożył czarkę na bok. -Muszę przyznać, że słyszałem tylko "Wstęga to. Wstęga tamto. ", nic o Róży ... Aż cieszę się, że tamci są dzisiaj zamknięci. - zarzucił kolejną wędkę z tematem, może dowie się, co tam aktualnie mogło się dziać.
0 x
Chakra Ariiego - dla sensora wyczuwalna jako spokojna, ciepła i dobroduszna
Chakra w formie Rzeźnika - zimna, wyczuwalna woń krwi, morderczy zamiar wisi w powietrzu
Chakra w formie Mindy - znudzona, "rozbrykana", skryta
PH
Bank
WT
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości