Nowa Gra+
- Jawa
- Administrator
- Ranga: Head Admin
- GG/Discord: MxPl#7094
- Multikonta: Sasame | Sumi
Re: Nowa Gra+
Na obecną chwilę to jest chyba jedyna możliwa do akceptacji przez ludzi opcja zbliżona do NowejGry+, dostosowałem wartości PH do takich, które najpewniej będą bardziej akceptowalne dla wszystkich graczy, umożliwiając im pominięcie bardzo nielubianego elementu, którym jest kompletowanie kluczowych dla buildu rzeczy. Dodatkowo dorzuciłem również możliwość dokupienia sobie treningów na start w promocyjnej cenie, dla treningowych sceptyków. Jeżeli z czasem pojawią się inne pomysły na produkty NG+, chęcią przedstawimy je dla wszystkich do oceny i jeżeli spotka się z ogólną aprobatą to znajdzie miejsce w spisie dostępnych opcji.
3 x
Podoba mi się w takiej wersji.
Dodałbym tylko sprecyzowanie w którym momencie wydaje się ph - przed czy po zostawieniu 80% by potem nie trzeba było główkować.
Dodałbym tylko sprecyzowanie w którym momencie wydaje się ph - przed czy po zostawieniu 80% by potem nie trzeba było główkować.
0 x
Nie bijcie jestem pierwszy dzień w robocie
Wydaje się git, chociaż zaznaczyłbym, że nabywając w ten sposób Kinjutsu postać poznaje jedynie technikę - nie pozyskuje całego zwoju.
Poza tym myślę, że możnaby pozostawić wzięcie jednego przeszczepu jako dość drogą opcję. ^^
Poza tym myślę, że możnaby pozostawić wzięcie jednego przeszczepu jako dość drogą opcję. ^^
1 x
- Kaito Ishikawa
- Wiek postaci: 26
- Ranga: Kogō
- Widoczny ekwipunek: ...
Samehada
Tanto
Błękitna Zbroja
Długi łuk
Kołczan
Lis
Kruk
... - Link do KP: viewtopic.php?p=229047#p229047
- Aktualna postać: Kaito Ishikawa
0 x
KLIK - KARMAZYNOWE SZCZYTY - GRA W REGIONIE - KLIK
Samehada / Narrator / Mowa
KP | PH | BANK
Prowadzone Misje:
- Sasame - Kampania S
- Minari - Kampania D
- Sayuri - Misja C
- Suyunami Yuri - Wyprawa B
- Yukari - Kampania C
- Daichi- Misja C
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość