Gdzieś w mieście

Komatsu

Re: Gdzieś w mieście

Post autor: Komatsu »

0 x
Kari

Post autor: Kari »

//Pogubiłem się w liczeniu postów. Czemu w pewnym momencie licznik cofnął się o 2?
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Post autor: Defrevin »

Kari, zapraszam do tego tematu bo zarówno Kaien & Kommatsu zostali zbanowani.
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Yoichi

Post autor: Yoichi »

0 x
Kari

//Przepraszam za przerwę, jednak najpierw wylądowałem w szpitalu, a później komputer poszedł do naprawy i byłem na komórce. Teraz powinienem już normalnie odpisywać.
SIŁA 9
WYTRZYMAŁOŚĆ 3
SZYBKOŚĆ 30
PERCEPCJA 21 | 41 (styl)
PSYCHIKA 1
KONSEKWENCJA 6

Sunō
Nazwa
Kugutsu no Jutsu
Pieczęci
Brak
Zasięg
Bezpośredni
Specjalizacja
Walka za pomocą lalek
Opis Technika podstawowa klanu Ayatsuri, polegająca na kontroli nici chakry. Jest ona stylem walki, który nie korzysta z czynników fizycznych, a z marionetek. Dzięki niemu użytkownik jest w stanie lepiej kontrolować kukły. A jako że każdy Ayatsuri tak czy owak pojedynkuje się przy pomocy lalek, jest to technika absolutnie obowiązkowa dla każdego shinobi z tego klanu.
Właściwości Kugutsu no Jutsu daje nam bonus w postaci lepszego wykorzystania technik klanowych przez użytkownika i jego kukły. Styl walki daje także plus w postaci idealnej kontroli nad lalkami w walce fizycznej. Marionetki nie będą sobie nigdy zawadzać, lecz idealnie siebie wpierać.
Bonusy
+20 Percepcja na czas używania lalek
Nazwa
Chakura no Ito
Pieczęci
Brak
Zasięg
Dowolny
Koszt
E: 12% | D: 10% | C: 6% | B: 3% | A: 2% | S: 2% | S+: 2% (tylko wytworzenie)
Dodatkowe
Brak dodatkowych wymagań
Opis Podstawowa technika kuglarzy, która pozwala na przekonwertowanie naszej chakry w cieńkie nitki, które wychodzą z naszych palców. Można je podłączyć do marionetki i tym samym w sposób kompletny kontrolować jej poczynaniami. Technika może zostać wykorzystana także do przesuwania bądź odpychania innych obiektów.
0 x
Awatar użytkownika
Papyrus
Administrator
Ranga: Fabular
GG/Discord: Enjintou1#8970
Multikonta: Yuki Hoshi; Uchiha Hiromi; Sans

Post autor: Papyrus »

Ukryty tekst
0 x
you best prepare for a hilariously bad time
Kari

//Senbony wystrzeliwane serią, z prędkością około 1 senbona na pół sekundy.
Maksymalnie 10 wystrzelonych senbonów, potem przerwać atak.
Chakra: 88%
Senbon: 85-95/100
Trucizny nie ma.
Wkradł Ci się błąd w liczniku postów :)
0 x
Awatar użytkownika
Papyrus
Administrator
Ranga: Fabular
GG/Discord: Enjintou1#8970
Multikonta: Yuki Hoshi; Uchiha Hiromi; Sans

Post autor: Papyrus »

Ukryty tekst
0 x
you best prepare for a hilariously bad time
Kari

Nazwa
Kugutsu no Jutsu
Pieczęci
Brak
Zasięg
Bezpośredni
Specjalizacja
Walka za pomocą lalek
Opis Technika podstawowa klanu Ayatsuri, polegająca na kontroli nici chakry. Jest ona stylem walki, który nie korzysta z czynników fizycznych, a z marionetek. Dzięki niemu użytkownik jest w stanie lepiej kontrolować kukły. A jako że każdy Ayatsuri tak czy owak pojedynkuje się przy pomocy lalek, jest to technika absolutnie obowiązkowa dla każdego shinobi z tego klanu.
Właściwości Kugutsu no Jutsu daje nam bonus w postaci lepszego wykorzystania technik klanowych przez użytkownika i jego kukły. Styl walki daje także plus w postaci idealnej kontroli nad lalkami w walce fizycznej. Marionetki nie będą sobie nigdy zawadzać, lecz idealnie siebie wpierać.
Bonusy
+20 Percepcja na czas używania lalek
Nazwa
Chakura no Ito
Pieczęci
Brak
Zasięg
Dowolny
Koszt
E: 12% | D: 10% | C: 6% | B: 3% | A: 2% | S: 2% | S+: 2% (tylko wytworzenie)
Dodatkowe
Brak dodatkowych wymagań
Opis Podstawowa technika kuglarzy, która pozwala na przekonwertowanie naszej chakry w cieńkie nitki, które wychodzą z naszych palców. Można je podłączyć do marionetki i tym samym w sposób kompletny kontrolować jej poczynaniami. Technika może zostać wykorzystana także do przesuwania bądź odpychania innych obiektów.
// Sorry za nieobecność, ostatnimi czasy miałem tylko odrobinę czasu na odpisy w kuźni i WT, a to zbyt mała ilość, by popisać coś fabularnie. Teraz jednak ogarnąłem swoje życie kappa , więc znów powinno być normalnie.
0 x
Isei

Post autor: Isei »

//To wciąż ja - Yoichi/Ray, chill. xD
0 x
Kari

0 x
Isei

0 x
Kari

0 x
Isei

0 x
Kari

[z/t] -> Szpital
0 x
Zablokowany

Wróć do „Lokacje”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości