Gdzieś w mieście
- Yasuo
- Wiek postaci: 28
- Ranga: Kosho
- Widoczny ekwipunek: Link do widocznych przedmiotów znajduje się na samej górze KP
- Link do KP: viewtopic.php?p=55892#p55892
- GG/Discord: .iwaru
- Multikonta: Tenshi
Re: Gdzieś w mieście
0 x
- Mowa
"Myśli"
Prowadzone Misje: -
Wzór Misji:
Wzór Nowej Lokacji:
"Myśli"
Wzór Misji:
[/list][/fieldset]
[/quote][/code]
- Yasuo
- Widoczny ekwipunek: Link do widocznych przedmiotów znajduje się na samej górze KP
PS: Jak chcesz, to opisz w uhide jak się zabawiasz kappa. A jak nie chcesz, to nie opisuj, ale chętnie bym to poczytał XD.
0 x
- Mowa
"Myśli"
Wzór Misji:
Wzór Nowej Lokacji:
"Myśli"
Wzór Misji:
[/list][/fieldset]
[/quote][/code]
- Khusara Hatakame
- Ranga: Wyrzutek D
- Krótki wygląd: Długie czarne włosy częstą zawiązane w kucyk, dość wysoki i umięśniony, duży spokój i opanowanie.
- Widoczny ekwipunek: Torba zawieszone przy prawym udzie, tantō w pochwie po lewej stronie przy pasie i ostrze Okami no Kiba zawieszone po lewej stronie nad Tantō
- Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=33&t=4886
Po tym jak wstałem starzec również zaczął się podnosić z kruchych źdźbeł trawy i ziemi która przeleżała tu wiele lat pamiętając niezliczoną ilość przemierzających ją wędrowców którzy szukając swego celu ruszali dalej w drogę lub osiedlali się w tym miasteczku licząc na zarobek. Bo przecież mówi się że horyzonty są niezmierzone a możliwości nieskończone. Starzec wydawał się już lekko zmęczony życiem jednocześnie będąc szczęśliwy i zadowolony z mego podjętego wyboru. Staruszek umiał radzić sobie w mieście pełnym przekrętów i pułapek a ja oczywiście zdawałem sobie z tego sprawę. Przez te wszystkie lata pomagając na targu też doświadczenie pozwoliło dowiedzieć się coś na temat tego na czym polega te zajęcie i jakie umiejętności trzeba posiąść żeby skutecznie odnaleźć się w tym pełnym hien zawodzie. Starzec stał tak jeszcze chwilę poprawiając swój ubiór by móc już ruszyć dalej i wskazać mi co powinienem robić, gdy zbierając się do drogi by opuścić słoneczną polanę otrzepał i poprawił swój ubiór powiedział o 3 istotnych paczkach którymi będę musiał się zająć, jedna z nich jest bardzo ważna co mnie nie mało zainteresowało. ''Co to za paczka i czemuż bym musiał tak na nią uważać ?'' przez głowę przeleciała mi myśl pełna zainteresowania i zastanowienia.
Po wypowiedzeniu tego przez starca można było zauważyć pojawiającą się cisze która niosła ze sobą nie pewne dźwięki obecnego tu wiatru i pokazywała że starzec zastanawiając się nad tym co chce powiedzieć zatrzymał się na moment. Po chwili jednak cisza ustała a staruszek kontynuował to co miał jeszcze mi do przekazania. Na początku zainteresował mnie fakt iż jedną z paczek mam dostarczyć członkini klanu Hyuuga, w przeszłości widziałem ich kilku ale rozmawiałem ledwie z jednym będąc w Sogen jeszcze gdy mój wujek żył. Chętny byłem do pomocy kobiecinie gdy usłyszałem o jej problemach, najbardziej jednak wpadłem w zastanowienie gdy starszy mężczyzna powiedział mi o pośredniku, pewnym Shinobi z kusarigamą. Staruszek ubrany skrycie dawał wrażenie bycia czymś zaniepokojonym. Podejrzewałem że jego podróż również może się z tym wiązać. Po chwili oddalając się nadal miałem nadzieje na wyjaśnienia w niedługiej przyszłości.
Po wypowiedzeniu tego przez starca można było zauważyć pojawiającą się cisze która niosła ze sobą nie pewne dźwięki obecnego tu wiatru i pokazywała że starzec zastanawiając się nad tym co chce powiedzieć zatrzymał się na moment. Po chwili jednak cisza ustała a staruszek kontynuował to co miał jeszcze mi do przekazania. Na początku zainteresował mnie fakt iż jedną z paczek mam dostarczyć członkini klanu Hyuuga, w przeszłości widziałem ich kilku ale rozmawiałem ledwie z jednym będąc w Sogen jeszcze gdy mój wujek żył. Chętny byłem do pomocy kobiecinie gdy usłyszałem o jej problemach, najbardziej jednak wpadłem w zastanowienie gdy starszy mężczyzna powiedział mi o pośredniku, pewnym Shinobi z kusarigamą. Staruszek ubrany skrycie dawał wrażenie bycia czymś zaniepokojonym. Podejrzewałem że jego podróż również może się z tym wiązać. Po chwili oddalając się nadal miałem nadzieje na wyjaśnienia w niedługiej przyszłości.
0 x

''Pozorna cisza, ale czy to słyszysz? Szum fal, krok po kroku zmienia się przypływ, a wraz z nim świat który znamy''
- Yasuo
0 x
- Mowa
"Myśli"
Wzór Misji:
Wzór Nowej Lokacji:
"Myśli"
Wzór Misji:
[/list][/fieldset]
[/quote][/code]
ATRYBUTY PODSTAWOWE:
SIŁA 42
WYTRZYMAŁOŚĆ 25
SZYBKOŚĆ 30
PERCEPCJA 42
PSYCHIKA 36
KONSEKWENCJA 1
SIŁA 42
WYTRZYMAŁOŚĆ 25
SZYBKOŚĆ 30
PERCEPCJA 42
PSYCHIKA 36
KONSEKWENCJA 1
- Nazwa
- Magen: Narakumi no Jutsu
- Pieczęci
- Wąż → Szczur
- Zasięg
- Dowolny
- Koszt
- E: 14% | D: 12% | C: 10% | B: 8% | A: 6% | S: 4% | S+: 2%
- Dodatkowe
- Brak dodatkowych wymagań
- Opis Jedna z podstawowych technik genjutsu. Technika wpływa na zmysł wzroku celu, zmieniając widziane przez niego obrazy, co w ostateczności skutkuje pokazaniem mu jego własnych, najbardziej skrytych lęków. Wizja jest bardzo realistyczna i łatwo się pomylić, lecz technikę można bez problemu rozproszyć za pomocą Kai. Dodatkowo, przedstawiona wizja zależy od użytkownika, więc trzeba dobrze znać cel ataku - im lepiej znamy oponenta, tym skuteczniejsze jest jutsu, a jeśli go nie znamy, wtedy niestety technika po prostu nie zadziała.
0 x
- Hayami Akodo
- Wiek postaci: 26
- Ranga: Samuraj
- Krótki wygląd: https://imgur.com/a/9wDbR
- po lewej stronie aktualne ubranie Hayamiego,
plus kremowy płaszcz i czarne rękawiczki bez palców
- długa blizna na piersi po pojedynku z Megumi Ishidą
- blizna na prawej nodze po walce pod Murem - Widoczny ekwipunek: - włócznia yari
- katana
- plecak - Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=33&t=4011
- Multikonta: brak
- Aktualna postać: Hayami Akodo
________________________________________________________________________________________________________
Teraz proszę, napisz tu - skorzystaj z podanego tam wzoru, w którym masz podany czas podróży, i formularza. Do Kyuzo dotrzesz pieszo, więc nie musisz odejmować sobie pieniędzy. Po dotarciu do Kyuzo i upływie 30 minut realnych piszesz do mnie na PW, a ja odpisuję Ci tam na miejscu o/
Teraz proszę, napisz tu - skorzystaj z podanego tam wzoru, w którym masz podany czas podróży, i formularza. Do Kyuzo dotrzesz pieszo, więc nie musisz odejmować sobie pieniędzy. Po dotarciu do Kyuzo i upływie 30 minut realnych piszesz do mnie na PW, a ja odpisuję Ci tam na miejscu o/
0 x
- Yasuo
PS: Sorka, że tak długo...
0 x
- Mowa
"Myśli"
Wzór Misji:
Wzór Nowej Lokacji:
"Myśli"
Wzór Misji:
[/list][/fieldset]
[/quote][/code]
- Hayami Akodo
- blizna na prawej nodze po walce pod Murem - Widoczny ekwipunek: - włócznia yari
- katana
- Khusara Hatakame
- Ranga: Wyrzutek D
- Krótki wygląd: Długie czarne włosy częstą zawiązane w kucyk, dość wysoki i umięśniony, duży spokój i opanowanie.
- Widoczny ekwipunek: Torba zawieszone przy prawym udzie, tantō w pochwie po lewej stronie przy pasie i ostrze Okami no Kiba zawieszone po lewej stronie nad Tantō
- Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=33&t=4886
Po bez kłopotliwym powrocie do domu skierowałem się w stronę stoiska Satsumy by podjąć się dalszego dostarczenia paczek. Czas płynął a ja szedłem lekkim krokiem po pogodnym miasteczku rozświetlonym promieniami wysoko wędrującego słońca. Po nie długim spacerze podchodzę do stoiska Satsumy by opowiedzoeć o wykonaniu misji z pełnym powodzeniem. Staruszek jednak wydaję się być lekko nerwowy i zakłopotany. Gdy jego zachowanie jest nadzwyczajnie dziwne już wiem że coś musi być na rzeczy. Po krótkiej chwili z smutnym i lamentującym głosem opowiedział o tym co zaszło, z resztą oglądając się na około trudno nie było nie zauważyć tych wszystkich rozwalonych skrzyń i poniszczonych paczek, rabusie nie byli głupi oprócz rozwalonych rzeczy nie zostawili żadnego śladu ani nawet wskazówki która pomogłaby mi ich wytropić. Spora część towarów Satsumy została skradziona a przy tym stoisko i magazyn ucierpiało najbardziej. Przykro mi było staruszka lecz nie było co lamentować wiedziałem że starzec jest tym z sprytniejszych poradzi sobie, już nie z takimi sprawami dawał radę. Podszedłem do Satsumy i powiedziałem
-Uda nam się odzyskać to, potrzeba tylko czasu- Po czym poszedłem dalej rozglądać się po zakątkach mając nadzieje na chociażby małą wskazówkę odnośnie tożsamości złodziei.
-Uda nam się odzyskać to, potrzeba tylko czasu- Po czym poszedłem dalej rozglądać się po zakątkach mając nadzieje na chociażby małą wskazówkę odnośnie tożsamości złodziei.
0 x

''Pozorna cisza, ale czy to słyszysz? Szum fal, krok po kroku zmienia się przypływ, a wraz z nim świat który znamy''
- Hayami Akodo
- katana
- Yasuo
PS: Sorka, że tak długo... Cholera... Ponad 2 tygodnie... Chyba w zamian muszę dać Ci jakieś fory, heh.
0 x
- Mowa
"Myśli"
Wzór Misji:
Wzór Nowej Lokacji:
"Myśli"
Wzór Misji:
[/list][/fieldset]
[/quote][/code]
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości