Dom Izanagi'ego

Awatar użytkownika
Izanagi
Gracz nieobecny
Wiek postaci: 17
Ranga: Akoraito
Krótki wygląd: Tak jak na avatarze.
Widoczny ekwipunek: Katana

Re: Dom Izanagi'ego

Post autor: Izanagi »

Dziwna akcja, niby Uchiha, niby rodzina, niby wszystko w porządku, a ja musiałem się tego dowiedzieć.
- Kim Ty, kurwa, jesteś?- zapytałem bo chciałem się dowiedzieć co ludzie robią pod moimi drzwiami, wprawdzie nie było mnie tutaj jakiś czas i nie wiem co się tutaj działo, ale jak już wróciłem to raczej życzył bym sobie spokoju pod własnym mieszkaniem. Wiadomo Uchiha klan, jedna wielka rodzina mogę mu wybaczyć pewne rzeczy, można powiedzieć że jest moim bratem ciotecznym, bo jak dobrze mi się wydaje to wszyscy jakieś powiązania ze sobą mamy, większe lub mniejsze.
- No dobra zaraz przyjdę, Pani chwilkę poczeka.- przymknąłem drzwi, by tylko szybko ubrać się swoje ulubione ubrania, długo to nie trwało więc po siedmiu minutach byłem już gotowy, jeszcze tylko cofnąłem się po kapelusz i miecz.
- Jestem gotów, chodźmy.- zamknąłem drzwi, ruszyłem poprawiając płaszcz od kimona ramionami...
- Coś jeszcze przekazał?- odchodząc od drzwi chciałem udać się do jej domu i stamtąd ruszyć z misją, zresztą i tak miałem jeszcze czegoś się zapewne dowiedzieć, przecież muszę wiedzieć gdzie mam iść po niego, zresztą chcę wiedzieć o co chodzi, być może mi się to nie spodoba, bądź nie przystanę na jakieś warunki lub sam jakieś postawię.
0 x
Awatar użytkownika
Ryou
Gracz nieobecny

Post autor: Ryou »

No cóż, szanse na to że trafi się ze swojego rodu były... jakieś były, jakie to do końca Ryou nie był przekonany w każdym razie pomimo zaschniętego gardła wypadało się jakoś przedstawić.
- Ryou Uchiha - przedstawiłem się ponownie bo człowiek który otworzył drzwi przecież w końcu nie słyszał - Ja chciałem zapytać tylko czy nie miałbyś użyczyć wody. - Powiedziawszy to miał tylko nadzieję że Izanagi którego właśnie poznał z domu zabierze wode i jemu. I jakoś tak dziwna sytuacja. Jeśli otrzymał wodę to podziękował no i jakoś tak po chwili dodał (jak nie dostał to zrobił tak samo tylko trochę dalej z nieświeżym gardłem).
- Coś się szykuje? Może pomogę. - zaoferował się. W końcu nie miał teraz nic do roboty.
0 x
Ayatsuri Juranu

Post autor: Ayatsuri Juranu »

0 x
Awatar użytkownika
Izanagi
Gracz nieobecny
Wiek postaci: 17
Ranga: Akoraito
Krótki wygląd: Tak jak na avatarze.
Widoczny ekwipunek: Katana

Post autor: Izanagi »

Szliśmy w stronę domu Pani Tsuchi, znaczy mieliśmy ruszyć, gdy tylko kiwnąłem wpierw głową na Uchihę aby z nami ruszył.
- Dobra, chodź z nami. Tylko nie wiem czy oni zapłacą Ci kasę, bo jakoś nie chcę się dzielić łupem.- dodałem po czym ruszyliśmy.
- No to niech Pani już mówi resztę szczegółów i zaczynamy, bo szkoda czasu.- chciałem pośpieszyć nieco matkę zleceniodawcy, gdyż jakoś chciałbym już ruszyć, by zakończyć tą dziwną sytuację. Z Ryou pogadam sobie potem, gdy już będę wiedział gdzie w ogóle mam się udać i co zrobić dokładniej, bo na razie nie wiele się dowiedziałem. Miałem wrażenie że w dwie osoby będzie nam łatwiej, niż samemu miałbym się mordować na nadchodzącej misji, co dwie głowy to nie jedna. Najbardziej tak naprawdę to zastanawiało mnie co robił Uchiha pod moimi drzwiami, aż się uśmiechnąłem pod nosem bo śmiać mi się chciało jak myślałem że mógł on przynieść listy albo pracował w mleczarni.
0 x
Awatar użytkownika
Ryou
Gracz nieobecny

Post autor: Ryou »

Widać prośba Ryou została zignorowana. No trudno, możliwe że jakoś później uda mu się czegoś napić. Skoro szykuje się jakieś zadanie to chłopak jak najbardziej był chętny je wykonać toteż ruszył sobie razem z kobietą i swoim klanowiczem. Nie mówił nic po drodze póki nie było nic do dodania, gardło dalej było wyschnięte więc nie zamierzał go strzępić. Był lekko ciekawy co to mogło być za zlecenie, jego kuzyn jakkolwiek odległy wyglądał na silniejszego i bardziej doświadczonego shinobiego niż nasz bohater, jednak Ryou był pewny że w razie walki przyda się jego pomoc. Miał o sobie całkiem wysokie mniemanie jeśli chodziło o zdolności bojowe, ale póki co mógł tylko iść z niedawno poznanymi ludźmi i słuchać co mają do opowiedzenia na temat misji.
0 x
Zablokowany

Wróć do „Lokacje”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości