Ja już tu napiszę krótko: palnijcie se w łeb, tak mocno.
Spójrzcie jak wygląda wstęp do Genjutsu, a jak wyglądają pozostałe dziedziny. Przez co trzeba przebrnąć w temacie Genjutsu, aby zrozumieć co, ile i jak.
A teraz chcecie jeszcze dokładać kolejne przeliczniki.
Genjutsu
- Azuma
- Wiek postaci: 18
- Ranga: Kogō
- Krótki wygląd: - czarne włosy, ciemne oczy
- wyraźnie zarysowana szczęka, ostre rysy twarzy
- delikatne blizny na przedramionach i rękach
- przeciętny wzrost, docięta sylwetka - Widoczny ekwipunek: - ochraniacz na czoło z emblematem klanu
- skórzana kamizelka shinobi
- kabury na broń na lewym i prawym biodrze
- torba z ekwipunkiem na lewym pośladku
- lekka zbroja - Link do KP: viewtopic.php?f=33&t=7859#p128617
Re: Genjutsu
Czyli przez dwie strony tematu niczego żeśmy tak naprawdę nie ustalili. Za zmianą jesteśmy, oprócz Ichira, chyba tylko ja i Ario, a przy braku poparcia wydaje mi się, że nie ma co tego forsować. Daję 48h jeszcze na jakiś cud, a jeśli takowy się nie wydarzy, no to do poczekamy do następnego pomysłu reworka gen.
0 x
- Shigemi
- Wiek postaci: 19
- Ranga: Doko
- Krótki wygląd: Zeref
- Widoczny ekwipunek: Torba medyczna i plecak,
- Link do KP: viewtopic.php?f=32&p=198684#p198684
Re: Genjutsu
Ja również jestem za zmianą. Tak jak się rany skalują tak samo powinny debuffy. Różnica konsekwencji i psychiki nakłada debuff.
Genjutsu dziliłyby się na dwa typy:
1. Traumatyzujące
2. Debuffujące
Rana psychiczna nie może być śmiertelna i postać może otrzymać tylko jedną ranę psychiczną. Jeśli postać wyjdzie sama z Genjutsu (kai/zadaniem rany, przesłaniem chakry) to rana psychiczna nie jest naliczana, jeśli jednak postać nie jest w stanie wyrwać się z Genjutsu traumatyzującego załóżmy, przez 3 tury. To otrzymuje ranę zgodną z różnicą psychiki i konsekwencji. Można też nałożyć twardy ogranicznik, że Lekka to Gen B+, Średnia to Gen A+, Ciężka S.
Lekka: od 21 do 70 psychiki więcej
Średnia: od 71 do 120 psychiki więcej
Ciężka: 121+ psychiki więcej
Genjutsu dziliłyby się na dwa typy:
1. Traumatyzujące
2. Debuffujące
Rana psychiczna nie może być śmiertelna i postać może otrzymać tylko jedną ranę psychiczną. Jeśli postać wyjdzie sama z Genjutsu (kai/zadaniem rany, przesłaniem chakry) to rana psychiczna nie jest naliczana, jeśli jednak postać nie jest w stanie wyrwać się z Genjutsu traumatyzującego załóżmy, przez 3 tury. To otrzymuje ranę zgodną z różnicą psychiki i konsekwencji. Można też nałożyć twardy ogranicznik, że Lekka to Gen B+, Średnia to Gen A+, Ciężka S.
Lekka: od 21 do 70 psychiki więcej
Średnia: od 71 do 120 psychiki więcej
Ciężka: 121+ psychiki więcej
0 x

Użytkownicy przeglądający to forum: Jawa i 1 gość