Zamieszczane są tutaj ważne ogłoszenia dotyczące zarówno spraw organizacyjnych forum, jak i ogłoszenia dotyczących samych graczy. Jeżeli więc Administracja pragnie coś ogłosić, szukacie kogoś do wspólnej rozgrywki albo jeśli chcecie zaznajomić się z aktualnymi konkursami, to to jest najlepsze ku temu miejsce. Ponadto jest to też dział, w którym można skontaktować się z Administracją.
Krótki wygląd: ~ - Średniego wzrostu - Szczupła lecz dobrze zbudowana - Burza czerwonych włosów - Błękitne oczy Ubiór: ~ - Czarna sukienka-kimono w czerwone chmurki - Wysokie czarne sandały shinobi
Widoczny ekwipunek: ~ - Kabura na lewym udzie - Kabura na prawym udzie - Czarna torba przy pasie z tyłu na środku - Tanto zamocowane poniżej torby - Czarny płaszcz w czerwony chmurki - Duży zwój
Stanowisko: Moderator techniczny / Administrator techniczny Doświadczenie: Kilka lat pracy w działach WT i Kuźni Coś od siebie: Zgłaszam się głównie na posadę moderatora technicznego, ale gdyby nie było chętnych na administratora to też spróbuję pomóc. Mam doświadczenie w WT i Kuźni, ale nigdy sam nie wprowadzałem żadnych systemów do pbfów, więc wolałbym raczej pełnić funkcję pomocniczą, niż nadzorować zmiany w mechanice. No i też nie wiem jak bym ogarniał administratorkę czasowo.
Stanowisko: Moderator ogólny Doświadczenie: Kiedyś przez jakoś dwa lata byłem modem na starym I~W, swego czasu największym PBF'ie w klimatach wrestlingu. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jeszcze dawniej modowałem trochę na Bleach Legends. Coś od siebie:
Mam dużo pomysłów i chciałbym pomóc w obecnej sytuacji na forko.
Poza tym (dorzuce jeszcze średnią hawajską, nie dla wszystkich, tylko dla tych co chcą) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Stanowisko: Moderator Ogólny
Doświadczenie: Największe praktyczne doświadczenie graniu ayatsuri oraz w kuźni.
Coś od siebie: DAJCIE MI WKONCU ZROBIC TE AYATSURI, Z TAMTYMI SIE POL ROKU BOKSOWALEM DAJAC IM GOTOWCA, TO TERA CZAS NA REALNE ZMIANY I SZYBKIE WDROZENIA
A tak na powaznie: chce ogarnac klan ayatsuri i kuznie/wt (czyli to co w domysle robi mod ogolny) i wkoncu wziac realnie ten klan poprawic + dostosować kuźnie. Trzeba też zmodyfikować istniejące przedmiotyw kuźni i je delikatnie uaktualnić. Oprócz tego dodać kilka ciekawych feature'ow, które mozliwe urozmaica gre wszystkim.
No i gratis zajecie sie WT (ale raczej tylko by sprawnie to dzialalo, zamiast rewolucji)
Stanowisko: admin/mod fabularny Doświadczenie: byłem supportem fabulrnym przez kilka miesięcy Coś od siebie: Dałem radę pracować pod leniwym Exodią, nieustannie kłócąc się z Koalą i Yukirin, a mimo to nie miałem problemu z wykonywaniem swoich obowiązków. Niestraszne mi więc ekstremalnie złe warunki pracy, jakkolwiek wolałbym pracować w lepszej atmosferze, niż wtedy. Nie mam problemu z poświęcaniem forum kilkunastu, czy nawet kilkudziesięciu godzin tygodniowo oraz lubię rozwijać światotwórstwo i fabułę. Wchodząc wcześniej do administracji miałem kilka pomysłów, które jednak zostały odrzucone przez Asakę ze względu na jej irracjonalny uraz do długości moich niektórych postów. Teraz być może jest dobra okazja, aby część z nich zrealizować. Co jednak ważniejsze, sprawdziwszy dziesiątki różnych misji (byłem supportem w czasach największej aktywności farmerskiej Kisuke i Ario), mam kilka pomysłów, jak zmienić mechanikę misji, tak aby było to mniej uznaniowe, a jednocześnie było tam mniej czepiania się o nieistotne detale.
Stanowisko: Administrator fabularny Doświadczenie: To moja pierwsza praca Coś od siebie: W związku ze zmianą na forum, którą uważam, za trafną i widząc, że nie ma zbyt dużego zainteresowania stanowiskami, chciałabym pomóc w przywróceniu forum do stabilnego stanu i przyczynić się do ogólnego poprawienia atmosfery. Jestem bardzo pro-społecznościowa, zależy mi na tym, żeby wszyscy czuli się dobrze i byli w ten czy inny sposób zaangażowani. Dlatego kierunkiem, w jaki starałabym się popchnąć fabułę jest taki, który angażuje jak najwięcej osób. Żeby była szansa, że każdy ma wpływ, że wydarzenia nie idą obok, ale gracze mają na nie autentyczny wpływ.
Krótki wygląd: Wysoki (197cm). Kobieca uroda i długie włosy ukryte pod czapką. Wątłej, niepozornej budowy. Maska na twarzy. Bandaże na rękach. Kurta, workowate spodnie, czapka z niewielkim daszkiem. Wszystko w ciemnozielonym kolorze. Lekkie buty ninja.
Widoczny ekwipunek: Duża torba przy prawym boku, duży zwój na plecach, po bukłaku przy pasie, ręce obwinięte bandażami
Stanowisko: Support Doświadczenie: Dość duże. Od prawie początku w administracji, techniczne/fabularne/ogólne/śmieszne Coś od siebie: Dziunia tym razem nie bedzie na stanowisku znaczącym, a chętnie pomogę w budowie Nowego Ładu. #przeczzpociskowymi