Prośby do administracji

Zamieszczane są tutaj ważne ogłoszenia dotyczące zarówno spraw organizacyjnych forum, jak i ogłoszenia dotyczących samych graczy. Jeżeli więc Administracja pragnie coś ogłosić, szukacie kogoś do wspólnej rozgrywki albo jeśli chcecie zaznajomić się z aktualnymi konkursami, to to jest najlepsze ku temu miejsce. Ponadto jest to też dział, w którym można skontaktować się z Administracją.
Ayame

Re: Prośby do administracji

Post autor: Ayame »

Oki, mam kilka postów do oceny, to wrzucę, zanim nazbiera się więcej XD

Centrum Osady. Ayame poznaje Shinjo. 7 postów

Dom Ayame. Kunoichi postanawia zapoznać się z kilkoma technikami Taijutsu, które mogą jej się przydać na misji. 4 posty

Utemi. Ayame ponownie spotyka Shinjo i dogaduje się z nim co do współpracy podczas zlecenia. 3 posty

Po skończonej misji i kilku dniach odpoczynku, Ayame przez następny miesiąc trenuje kolejne techniki walki wręcz pod czujnym okiem ojca. 8 postów

Razem: 22 posty
0 x
Aki

Post autor: Aki »

Mam nadzieję, że to dobry na to dział - chcę rozdać staty przy moim pierwszym poziomie klątwy i mam to skonsultować z Szanownym Gronem Administracyjnym, więc oto jestem. :')

Klątwa -> mam na razie 310 PH, więc do rozdania mam 35 PA + 10% do chakry

+ 15 siła
+ 10 wytrzymałość
+ 5 szybkość
+ 5 percepcja
+ 10% do chakry

Wszystko git? Można wrzucać w KP? Dzięki wielkie!
0 x
Shiroe

Post autor: Shiroe »

Hej, zdaje sobie sprawe ze pewnie 20 stron tego watku to prosbyntego typu, jednak nic nie stoi na przeszkodzie bynsprobowac. Chcialbym prosic o mozliwosc stworzenia postaci pochodzacej z jednego z ponizej wymienionych.
Uchiha, Juugo lub Jashin.
Prosbe te argumentuje w sumie tylko tym, ze w Uchiha nigdy nie mialem okazji zagrac, a za pozostala dwojke po prostu lubie zemwzgledu na moje byle postaci z innych for. Za jakikolwiek werdykt dziekuje.

Przepraszam za brak polskich znakow, ale troche meczace jest pisanie z polskimi znakami na tablecie. Wybaczcie.
0 x
Awatar użytkownika
Papyrus
Administrator
Ranga: Fabular
GG/Discord: Enjintou1#8970
Multikonta: Yuki Hoshi; Uchiha Hiromi; Sans

Post autor: Papyrus »

Ukryty tekst
  Ukryty tekst
0 x
you best prepare for a hilariously bad time
Samidare

Post autor: Samidare »

Prosiłabym o zgodę na multi.
0 x
Awatar użytkownika
Ero Sennin
Support
Multikonta: Minoru

Post autor: Ero Sennin »

Samidare, nie mogłabym się nie zgodzić. Masz me błogosławieństwo.
0 x
Ayame

Post autor: Ayame »

To w sumie nie jest prośba, a raczej zapytanie.

1. Aby otrzymać możliwość tworzenia własnych technik, trzeba spełniać pewne wymagania. Przede wszystkim, należy mieć zaakceptowaną Kartę Postaci, bo bez tego nic nie przejdzie. Po drugie - należy mieć odpowiedni slot na technikę. Więcej o tym w dalszej części tematu. Trzecim warunkiem jest aktywny staż na forum przez przynajmniej miesiąc (realny) liczony od akceptacji Karty Postaci. Czwartym warunkiem jest założenie swojego tematu w tym dziale pod szablon, znajdujący się poniżej.

Chodzi mi o warunek zaznaczony na czerwono, który był stworzony z myślą o nowych graczach, z którymi nie było pewności, że zostaną. Pośmiertnych postaci i starych graczy, którzy po jakimś czasie do nas wrócili, nie obowiązuje to, skoro już wcześniej wypracowali sobie staż i wszyscy o tym wiedzą. Tak dzięki temu Michirin i Rakan mogli sobie od razu wrzucić WT, bez czekania, pomimo przerwy, jaką sobie zrobili od forum. Moje pytanie jest następujące, dlaczego Shin, który grał tu z nami od początku edycji, jak była jeszcze Tamiko i potem z przerwami do nas zaglądał, dostał zakaz od Avy i musi odczekać staż, który cały czas u nas miał? Proszę o weryfikację tej sprawy, ponieważ patrząc z boku wygląda dość przykro i niesprawiedliwie. Z góry dzięki za rozpatrzenie i przepraszam za kłopot.
0 x
Awatar użytkownika
Sans
Administrator
Wiek postaci: 8
Multikonta: Yuki Hoshi; Uchiha Hiromi; Papyrus

Post autor: Sans »

Ukryty tekst
0 x
Obrazek
Awatar użytkownika
Kuroi Kuma
Wiek postaci: 43
Ranga: Akoraito
Krótki wygląd: Średniego wzrostu mężczyzna z kilkudniowym zarostem na twarzy. Widać że jest trochę starszy, jednak nie aż tak znacznie. Głos niski, lekko chrypiący od palenia. Trochę dłuższe, czarne włosy, przy szyi luźno obwiązany bandaż trochę jak szalik
Widoczny ekwipunek: Gurda
Plecak
Wielki wachlarz
GG/Discord: Michu#5925

Post autor: Kuroi Kuma »

Ukryty tekst
0 x
Obrazek
PH | BANK
Awatar użytkownika
Ero Sennin
Support

Kuroi,
  Ukryty tekst
0 x
Murai

Post autor: Murai »

Generalnie zjebałem jak cholera.

W Kakuzu jest taki bardzo sprytny myk odnośnie serc:
Moja postać posiada Fuuton na dziedzinie B. Problem jest taki, że serce Yuushy posiada Fuuton C:
http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=33&t=1999

Przypadkowo więc rozwinąłem sobie żywioł na dziedzinę, której mechanicznie nie miałem prawa mieć. Zapomniałem zupełnie o tym. Moja bardzo wielka wina.
Dlatego upraszam o możliwość owej cofki, odzyskanie 150PH z dziedziny B i zamianę technik Fuuton B które posiadam na inne, które mógłbym opanować. Dodam że nie używałem technik Fuuton nigdzie na fabule, jedynie podczas treningów w celu ich opanowania.
0 x
Awatar użytkownika
Ero Sennin
Support

Murai,
  Ukryty tekst
0 x
Awatar użytkownika
Oshi
Martwa postać
Wiek postaci: 20
Ranga: Sentoki
Krótki wygląd: -Niebieskie włosy.
-Całe ciało pokryte tatuażem w motywach lasu.
-Zlote oczy.
-Wakizashi na plecach, przy pasie.
-Czerwony płaszcz, przewiązany w pasie rękawami.
-Typowe sandały do połowy łydek.
-Bandaże na dłoniach, sięgające do samych łokci.
Widoczny ekwipunek: -Plecak(Eventy/misje/wyprawy).
-Torba biodrowa.
Multikonta: O.O

Post autor: Oshi »

Ukryty tekst
0 x
Towarzysz podróży •<~

Obrazek
•Imię: Burū
•Wielkość: 80 cm
...*Wąż ukrywający się przeważnie gdzieś na ciele Oshiego, owinięty wokół szyji przyjemnie syczy mu do ucha gdy krew niemal wisi w powietrzu. Złote spojrzenie pionowych źrenic, niebieskie łuski mieniące się w słońcu zielonym odcieniem. Chłopak nadał mu miano Burū... Było to pierwsze co przyszło do jego głowy, gdy ujrzał jak mały gad wydostaje się z rozciętych wnętrzności większej besti.*...
Awatar użytkownika
Vulpie
Multikonta: Misae Misaki

Post autor: Vulpie »

Ukryty tekst
0 x
Awatar użytkownika
Oshi
Martwa postać
Wiek postaci: 20
Ranga: Sentoki
Krótki wygląd: -Niebieskie włosy.
-Całe ciało pokryte tatuażem w motywach lasu.
-Zlote oczy.
-Wakizashi na plecach, przy pasie.
-Czerwony płaszcz, przewiązany w pasie rękawami.
-Typowe sandały do połowy łydek.
-Bandaże na dłoniach, sięgające do samych łokci.
Widoczny ekwipunek: -Plecak(Eventy/misje/wyprawy).
-Torba biodrowa.
Multikonta: O.O

Post autor: Oshi »

Gites
0 x
Towarzysz podróży •<~

Obrazek
•Imię: Burū
•Wielkość: 80 cm
...*Wąż ukrywający się przeważnie gdzieś na ciele Oshiego, owinięty wokół szyji przyjemnie syczy mu do ucha gdy krew niemal wisi w powietrzu. Złote spojrzenie pionowych źrenic, niebieskie łuski mieniące się w słońcu zielonym odcieniem. Chłopak nadał mu miano Burū... Było to pierwsze co przyszło do jego głowy, gdy ujrzał jak mały gad wydostaje się z rozciętych wnętrzności większej besti.*...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogłoszenia i Kontakt z Administracją”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości