Błędy na stronie
Re: Błędy literowe na forum
Ja jeszcze do tego swojego wcześniejszego zgłoszenia. Skasowaliście "i", ale zamiast niego powinno być "e".
jest: Suimn Hokou no Waza
powinno być: Suimen Hokou no Waza
Tak, wiem że mogłem to napisać dokładniej. Po prostu założyłem, że będzie to oczywiste :P
jest: Suimn Hokou no Waza
powinno być: Suimen Hokou no Waza
Tak, wiem że mogłem to napisać dokładniej. Po prostu założyłem, że będzie to oczywiste :P
0 x
- Jawa
- Administrator
- Ranga: Head Admin
- GG/Discord: MxPl#7094
- Multikonta: Sasame | Sumi
Re: Błędy na stronie
Wyłapałem kilka błędów, wspólnie z kimś albo własnymi siłami. Nie ma to jednak znaczenia bo liczy się błąd czyż nie?
Tak więc pierwsza rzecz. Możliwe, że zamierzona. Jak admin edytuje swoje posty nie ma tego w logach. Każde inne łapie.
Testowałem z Kanem no i tak jest. Najpierw zrobilem edyta swojego posta (na normalnym koncie) na evencie. Pojawiło się w logach. Potem swoje napisane kontem adminowskich. Nie pojawilo się w logach. Kan także testował w swoim zakresie i to samo.
Teraz kwestia copy, które jest stosunkowo nowe, jakieś błędy musiały się pojawić. Pierwszy to czasami kopiuje html, jednak błąd nie występuje zawsze. Możliwe, że jakieś połączenie justify z url. Nie wiem.
Przykład rzeczy z Hyuuga. Jest to pewnego rodzaju ciekawostka bo w obu rubrykach jest justify, ale tylko jedno się wysypało.
Kolejna rzecz z copy to tbox, tdial. Przy kopiowaniu zamiast standardowej konstrukcji np. tdial=coś,50 robi się tdial=50,coś przez co nie zaskakuje i mamy kawał tekstu zamiast ukształtowanej tabelki w tabelce (jak głupio to nie brzmi).
Przykład z Sabaku. Problem występuje zarówno w tabelkach typu kg i jutsu.
Tak więc pierwsza rzecz. Możliwe, że zamierzona. Jak admin edytuje swoje posty nie ma tego w logach. Każde inne łapie.
Testowałem z Kanem no i tak jest. Najpierw zrobilem edyta swojego posta (na normalnym koncie) na evencie. Pojawiło się w logach. Potem swoje napisane kontem adminowskich. Nie pojawilo się w logach. Kan także testował w swoim zakresie i to samo.
Teraz kwestia copy, które jest stosunkowo nowe, jakieś błędy musiały się pojawić. Pierwszy to czasami kopiuje html, jednak błąd nie występuje zawsze. Możliwe, że jakieś połączenie justify z url. Nie wiem.
Przykład rzeczy z Hyuuga. Jest to pewnego rodzaju ciekawostka bo w obu rubrykach jest justify, ale tylko jedno się wysypało.
- Nazwa
- Jūken
- Zasięg
- Bezpośredni
- Specjalizacja
- Ataki w organy wewnętrzne i system chakry - tenketsu
- Koszt
- Brak (styl walki)
- Opis Podstawa dla każdego posiadacza białych oczu, Juken, czyli styl walki z którego słynie klan Hyūga. Jest on wyjątkowo specyficzny i tylko ci, którzy posiadają Byakugana i są niezwykle zręczni, są w stanie go opanować. Dlaczego? Styl ten polega na atakowaniu nie ciała, a organów wewnętrznych i układu chakry w seriach precyzyjnych uderzeń wymierzonych w tenketsu wroga za pomocą własnej chakry (minimalne ilości). Nawet niewielkie uderzenia mogą zadać silny ból i dość brutalnie uszkodzić przeciwnika, zaburzając przy tym jego przepływ chakry poprzez zamykanie, lub otwieranie tenketsu (koszta używanych technik przez ofiarę mogą rosnąć/maleć, zależnie od celu Hyūgi i ilości otrzymanych ciosów).
- Dodatkowe <span style="display: block; margin: 0; padding: 0; text-align: justify;">Użytkownik Byakugana posiada ten styl od urodzenia, nie może wybrać innego na początek! Drugi i trzeci styl może opanować według regulaminu.
Styl pozwala na nauczenie się technik jakie są zawarte w temacie o taijutsu uniwersalnych, ale przy nich nie wchodzą obrażenia od KC Hyuugi z racji Jūken'a.
MG/Sędzia sam ocenia obrażenia płynące z tego styu, biorąc pod uwagę ilość i celność ciosów, KC Hyuugi, oraz wytrzymałości przeciwnika i wszelkich innych czynników.</span>
Kolejna rzecz z copy to tbox, tdial. Przy kopiowaniu zamiast standardowej konstrukcji np. tdial=coś,50 robi się tdial=50,coś przez co nie zaskakuje i mamy kawał tekstu zamiast ukształtowanej tabelki w tabelce (jak głupio to nie brzmi).
Przykład z Sabaku. Problem występuje zarówno w tabelkach typu kg i jutsu.
- Nazwa
- Suna Kanri: Reberu Di
- Pierwszy, a zarazem najważniejszy poziom Suna Kanri. To właśnie wraz z nim pojawia się możliwość kontrolowania piasku. Sabaku potrafi tworzyć proste kształty z piasku pokroju tarcz, zasłon, barier, itp. Jeżeli chodzi o ofensywne możliwości piachu, to jest tutaj trochę gorzej. Bez technik nie jesteśmy zrobić praktycznie nic poza uderzeniem sporą ilością piasku.
- Teichi
- Kogane
- Zasięg Kontroli
- Objętość Max.
- Dodatkowe
- Przy braku skupienia objętość wynosi 1/3 pierwotnej wartości
- Koszt
- E: 7% | D: 6% | C: 5% | B: 4% | A: 3% | S: 2% | S+: 1 (na turę)
- Nazwa
- Daisan no Me
- Pieczęci
- Przyłożenie dwóch palców do oka
- Zasięg
- Koszt
- E: 14% | D: 12% | C: 10% | B: 8% | A: 6% | S: 4% | S+: 2% (1/2 na turę)
- Dodatkowe
- Wykonywane przy pomocy gurdy lub piasku z otoczenia.
- Opis Bardzo przydatna technika, która idealnie nadaje się rekonesansu. Użytkownik zasłania dłonią jedno z oczu, by następnie w drugiej dłoni utworzyć jego kopię. Piaskowe oko może się unosić na maksymalną wysokość równą 50m oraz swobodnie się poruszać. Należy jednak stale zasłaniać jedno z oczu. W przypadku zaprzestania takowej akcji nasz twór po prostu się rozlatuje. Szybkość tworu wynosi 60. Na randze klanowej A wzrasta do 80. (dla złotego piasku wartości te są niższe o 10)
Ukryty tekst
0 x
Ukryty tekst
0 x
Jeżeli potrzebujesz pomocy lub masz pytania - zapraszam na discorda lub PW!
Daj więc znać, kiedy będziesz go miał trochę, to to zrobimy 

0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=70&t=28#
Po kliknięciu w "Kod: Zaznacz cały" nie zaznacza go, a odsyła na górę forum.
Edit: Nie tylko w tym wątku. natknąłem się też na inne. Chyba problem z całym kodem D;
Po kliknięciu w "Kod: Zaznacz cały" nie zaznacza go, a odsyła na górę forum.
Edit: Nie tylko w tym wątku. natknąłem się też na inne. Chyba problem z całym kodem D;
0 x
- Ero Sennin
- Support
- Multikonta: Minoru
Re: Błędy literowe na forum
Poprawione.
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
- Kenshi
- Postać porzucona
- Wiek postaci: 25
- Ranga: Sentoki
- Krótki wygląd: Wysoki, szczupły brunet o jasnych, żółtych tęczówkach. Cechą charakterystyczną jest głęboka blizna przecinająca twarz. Mężczyzna nosi lekki, przewiewy strój w którego skład wchodzą spodnie, tunika, okrycie głowy i szyi - wszystko w odcieniach bieli.
- Widoczny ekwipunek: Płaszcz, tunika, okrycie głowy i szyji, rękawiczki, blaszane plakietki na nadgarstkach oraz pochwa z kataną przypasana u boku.
- Link do KP: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=33 ... 577#p47577
- Multikonta: Azuma
Gotowe, poprawione tylko ktoś musi wgrać upa xP

Ukryty tekst
0 x
Jeżeli potrzebujesz pomocy lub masz pytania - zapraszam na discorda lub PW!
Po uwzględnieniu poprawki DemoNCS, już działa
Dzięki.

0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości