Prośby do administracji

Zamieszczane są tutaj ważne ogłoszenia dotyczące zarówno spraw organizacyjnych forum, jak i ogłoszenia dotyczących samych graczy. Jeżeli więc Administracja pragnie coś ogłosić, szukacie kogoś do wspólnej rozgrywki albo jeśli chcecie zaznajomić się z aktualnymi konkursami, to to jest najlepsze ku temu miejsce. Ponadto jest to też dział, w którym można skontaktować się z Administracją.
Jun

Re: Prośby do administracji

Post autor: Jun »

Fabuła do oceny :D
Ilość postów: 17 - Suzaku - 8, Shiro - 9.
Linki: 1, 2
0 x
Awatar użytkownika
Rokuramen Sennin
Support
Multikonta: Akihiko Maji i Jugo Misaki

Post autor: Rokuramen Sennin »

Ukryty tekst
  Ukryty tekst
  Ukryty tekst
  Ukryty tekst
0 x
Support i twórca najlepszego ramen w świecie shinobi
Sarutobi Kazumi

Post autor: Sarutobi Kazumi »

Ave!

Zgłaszam się z prośbą o możliwość pójścia na wyprawę rangi C by spróbować opanować I poziom kontroli bijuu.

No i to byłoby na tyle <feelsgoodman>
0 x
Taro

Post autor: Taro »

Piszę z prośbą o udzielenie zgody na multikonto.
Dodatkowo mam pytanie czy do podliczenia ph za fabułę liczą się posty napisane podczas misji?
0 x
Awatar użytkownika
Ero Sennin
Support
Multikonta: Minoru

Post autor: Ero Sennin »

Kazumi,
  Ukryty tekst
Taro,
  Ukryty tekst
0 x
Awatar użytkownika
Reika
Martwa postać
Wiek postaci: 28
Ranga: Sentoki
Krótki wygląd: Popatrz na Avatar, a po szczegóły zapraszam do mojej KP <3
Widoczny ekwipunek: Kabura na prawym udzie, torba na uzbrojenie przy pasie i dwie katany na plecach
Multikonta: Brak

Post autor: Reika »

Ukryty tekst
0 x
Awatar użytkownika
Ero Sennin
Support

Reika,
  Ukryty tekst
0 x
Awatar użytkownika
Ero Sennin
Support

Osamu,
  Ukryty tekst
Tenka,
  Ukryty tekst
0 x
Tenka

Post autor: Tenka »

Nie wiem do kogo dawać ghide, to dałem ogólny. Mam nadzieję, że przeczytacie. Po pierwsze, dziękuję za wycenienie fabuły. Po drugie, teraz mam kolejną, osobistą prośbę. Weszły w życie zmiany stylów walki i do tej pory miałem Mokuzai. Nigdy go jednak nawet nie otworzyłem, więc w zasadzie Tenka nigdy się nim nie posługiwał. Za to zauważyłem w spisie inny, interesujący styl, który nazywa się Nanaken no Mai. Długo się zastanawiałem jaką bronią powinień walczyć Tenka i z poczatku myślałem, że będzie to wachlarz. Po przeczytaniu jednak o możliwości nauki stylu, który miał Killer Bee zmieniłem podejście. Te siedem mieczów tak doskonale współgra mi z postacią. Tenka jest bowiem synem człowieka, którego nazywano Orochi (wszystko w historii). Ogólnie jego ojciec tworzył kryształowe twory związane z węzami i taie sprawy. Teraz Tenka chce kontynuować jego dziedzictwo, więc siedem broni byłoby doskonałym zwieńczeniem. Orochi miał osiem głów, Kumo miałby siedem mieczy, które można uznać za głowy i jego własna byłaby ósmą. Dorzucić do tego wachlarz, ten sam kolor kryształu, co ojciec i wykapany rodzic. W zasadzie od siebie nic do zaoferowania nie mam, bo gram stosunkowo niedawno, ale staram się to robić regularnie. Jeśli będzie trzeba, to otworzę ten styl nawet teraz, bo mam kilkadziesiąt PH zachowanych na specjalną okazje. Jeśli się nie uda, to trudno. Najwyżej kiedyś coś innego.
0 x
Awatar użytkownika
Vulpie
Multikonta: Misae Misaki

Post autor: Vulpie »

Ukryty tekst
0 x
Meido

Post autor: Meido »

Mam bardzo nietypową prośbę. Czy Szanowna Administracja mogłaby przywrócić mojego bana na prowadzenie misji? Ta "robota" jest totalnie do dupy. Grało mi się tysiąc razy przyjemniej jak nie mogłem prowadzić misji. A teraz czuję się podle. Dlaczego akurat ban? Bo wiem, że na 99% ulegnę prędzej czy później chęci zdobycia dodatkowych PH czy Ryo. Ewentualnie chęci fabularnego wyżycia się. Z góry dziękuję i życzę miłego dnia :).
0 x
Sarutobi Kazumi

Post autor: Sarutobi Kazumi »

Krótkie pytanie - czy mam robić misje próbne, by dostać możliwość prowadzenia wyższych misji? Czy też nadal obowiązuje decyzja Shigeru? Bo jeśli to drugie, to prosiłbym o wpisanie mnie do misjodawców.
Obrazek

http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=41&t=152&start=15
0 x
Awatar użytkownika
Ero Sennin
Support

Oczywiście decyzja Shigeru zostaje podtrzymana i dalej masz te same uprawnienia, czyli D-A oraz wyprawy.
0 x
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogłoszenia i Kontakt z Administracją”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości