Zamieszczane są tutaj ważne ogłoszenia dotyczące zarówno spraw organizacyjnych forum, jak i ogłoszenia dotyczących samych graczy. Jeżeli więc Administracja pragnie coś ogłosić, szukacie kogoś do wspólnej rozgrywki albo jeśli chcecie zaznajomić się z aktualnymi konkursami, to to jest najlepsze ku temu miejsce. Ponadto jest to też dział, w którym można skontaktować się z Administracją.
Stanowisko: Moderator WT i Kuźni Doświadczenie: Wiele lat doświadczenia w użeraniu się z ludźmi. Coś od siebie: Jestem mimaxerem, tryhardem i mam wolny czas, zjadłem zasady i jestem w stanie szybko nauczyć się kolejnych, uważam że jestem sprawiedliwy i bezstronny w ocenach. Jakoś trzeba zacząć karierę polityczną na forum.
0 x
"ale odkąd doszedł Templar, stał się wyrocznią na wszystko,
samemu wkładając w cokolwiek minimum pracy i effortu"
Krótki wygląd: Dosyć wysoki facet, o kruczoczarnych włosach średniej długości. Wąskie, delikatnie przymróżone oczy również w kolorze czarnym. Wyraźnie widoczne kości policzkowe, które podkreślają kształt twarzy.
Widoczny ekwipunek: Czarny płaszcz z wysokim kołnierzem, pozbawiony kaptura. Na plecach zawieszone złożone Fuuma shuriken, układające się w kształt litery 'X'. Zawsze posiada przy sobie parasol, który często zawieszony jest przy pasie chłopaka. Na prawym palcu wskazującym złoty pierścień z wygrawerowanym emblematem Uchiha.
Stanowisko: Moderator WT i Kuźni Doświadczenie: Ponad rok jako mod WT na SNM, tutaj krócej, ale również. Znajomość kanonu i mechaniki forum. Coś od siebie: Mam sporo wolnego czasu, chce coś robić dla forum, byłem już w tej funkcji i działałem w miarę możliwości aktywnie. Stało jak się stało, że mi się w realnym życiu zepsuło, teraz jest okej więc nie przewiduje zniknięć.
0 x
It's pointless...
Don't you know? Because that's the way death works.
Wandering the world of the living unnoticed as a spirit, that isn't a continuation of life.
When you die, that's it... There's nothing more... Nothing new begins.
No matter how much you regret or wish, if you couldn't do something in life, you can't suddenly do it when you die. That's just how it works, no way to defy it, try and you end up like this.
We no longer have future to fight for.
Stanowisko: Moderator WT i/lub Kuźni Doświadczenie: Swego czasu na jednym bardzo "cyferkowym" forum zajmowałem rolę nieoficjalnego pomocnika czy też czegoś w stylu konsultanta od spraw mechaniki/cyferek. Do tego w miarę regularnie "odświeżam" swoją wiedzę o mechanice forum. Coś od siebie: W każdej zmianie i nowym pomyśle zawsze znajdę coś do czegoś można się przyczepić, a przy tym jestem bardzo sumienny i nikomu nie popuszczam. Pod moimi skrzydłami żaden rak się nie uchowa.
Jestem miły, porządny, bezkonfliktowy, a do tego sumienny i pracowity. Mam jednak swoje zdanie i nie jestem podatny na żadne wpływy
Krótki wygląd: Długie czarne włosy częściowo spięte w kucyk, reszta puszczona luzem przez co jeden kosmyk zasłania lekko lewą część twarzy. Spore płatki uszu w których znajdują się duże, okrągłe czarne kolczyki. Ubiera się w stylu buddyjskich mnichów.
Krótki wygląd: szczupły, delikatnie umięśniony, czarnowłosy, zielonooki
Widoczny ekwipunek: odznaka ninja, duża torba, bandaże na rękach, dwie kabury na broń, duży pojemnik na substancję na ramieniu (pełen piasku), Yakei, płaszcz
Stanowisko: Moderator WT i Kuźni Doświadczenie: Dużo siedzę w mechanice forum i dobrze ją ogarniam, spędziłem też dość sporo czasu na stanowisku moda WT i nie było żadnych zarzutów do mojej pracy, więc teraz chętnie bym wrócił na stanowisko i dodatkowo wziął jeszcze na siebie stanowisko moderatora Kuźni w której nie miałem jeszcze przyjemności działać. Coś od siebie: mam zamiar działać tak samo aktywnie jak za poprzedniej kadencji w dziale WT