Prośby do administracji

Zamieszczane są tutaj ważne ogłoszenia dotyczące zarówno spraw organizacyjnych forum, jak i ogłoszenia dotyczących samych graczy. Jeżeli więc Administracja pragnie coś ogłosić, szukacie kogoś do wspólnej rozgrywki albo jeśli chcecie zaznajomić się z aktualnymi konkursami, to to jest najlepsze ku temu miejsce. Ponadto jest to też dział, w którym można skontaktować się z Administracją.
Awatar użytkownika
Ero Sennin
Support
Multikonta: Minoru

Re: Prośby do administracji

Post autor: Ero Sennin »

Shiroe,
  Ukryty tekst
0 x
Yoshimitsu

Post autor: Yoshimitsu »

Fabuła, kilka postów jakiejś tam w miarę jakości i długości (dwie strony) i wszyscy chcą wyceny: http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=6 ... &start=105

I tam nie wiem czy z bonusem wakacyjnym teraz od razu rozdajecie czy mam to sobie policzyć więcej czy co?
0 x
Awatar użytkownika
Ero Sennin
Support

Yoshi
  Ukryty tekst
Ayato
  Ukryty tekst
Narubi
  Ukryty tekst
0 x
Heiji

Post autor: Heiji »

Piszę z prośbą o PH za fabułę. Nie za bardzo wiem jak ma wyglądać szablon więc podam mniej więcej co wiem, a resztę pozostawiam w Waszych rękach...
Uczestnicy: Heiji oraz Ren
Streszczenie: Dziewczyna wybrała się do gaju w celach rekreacyjno-wypoczynkowych. Przeskakując z gałęzi na gałąź zamyślona przez przypadek wpadła na pewnego chłopaka, który siedział na jednej z gałęzi... Ich niezbyt dobrze zaczęta znajomość całkiem dobrze się rozwinęła. Kunoichi nawet nie chciała go złożyć w ofierze jashinowi... Po dłuższym czasie rozmowy, w którym to dwójka ninja zaplanowała wspólną wyprawę za mur chłopak postanowił ją odstawić do miasta. Po kilku minutach wygłupów shinobi wraz z kunoichi rozstali się w całkiem pokojowych relacjach będąc tym samym umówieni na kolejne spotkanie, które miało odbyć się równo za rok...
linki:
http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=6 ... 936#p31936

http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=6 ... &start=105

http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=6 ... fa8#p32610
Ilość postów: 16 postów Heiji | 16 postów Ren
0 x
Ayato

Post autor: Ayato »

0 x
Awatar użytkownika
Ero Sennin
Support

Heiji,
  Ukryty tekst
Ayato,
  Ukryty tekst
0 x
Kin'yu

Post autor: Kin'yu »

Proszę o przyznanie PH mi i Narubi za fabułę. Tematy:
  • Plaża (do końca tematu) - Narubi 9 postów, Kin'yu 9 postów
  • Szlak - Narubi 1 post
  • Karczma (do końca tematu) - Narubi 7 postów, Kin'yu 8 postów
  • Szlak - Kin'yu 1 post
  • Wejście do wioski - Kin'yu 1 post
Liczba postów:
  • Narubi - 17
  • Kin'yu - 19
Streszczenie:
  • Ryuzaku no Taki - zapoznanie się dwóch postaci. Rozmowa, krótka kłótnia, następnie pogodzenie i polubienie. Podjęcie decyzji o wspólnej podróży do Shigashi no Kibu.
  • Sogen - problemy z noclegiem. Kłótnia, a następnie ciąg niefortunnych zdarzeń w karczmie. W końcu dalsza podróż.
  • Shigashi no Kibu - zakończenie podróży, pozytywne pożegnanie.
Z mojej strony mogę powiedzieć, że posty stały na dobrym poziomie, zarówno u mnie, jak i u Narubi. Problem pojawił się później, gdy gracz zaczął robić sobie ze mnie jaja (:)) i robić losowe zdarzenia, które zupełnie psuły klimat całej podróży - różowe pokoje fantazji seksualnych (do przeżycia) i nagły atak rozwolnienia (rozumiem, że postać ma "karę" fabularną, ale żeby od razu walić w majty? xD), przez co skróciłem zakończenie do minimum. Przejechałem się na gościu i tyle.

Jeśli to możliwe, proszę o uwzględnienie czy nagroda już jest 2x, czy dopiero mam pomnożyć. ^^
0 x
Narubi

Post autor: Narubi »

Jeśli Kin'yu zgłosił moją fabułę do wyceny PH, to czy byłaby możliwość, żebym nie otrzymał za nią PH? Zgłoszę ją sam w większej paczce :).
0 x
Awatar użytkownika
Ero Sennin
Support

Kin'yu
  Ukryty tekst
Narubi,
  Ukryty tekst
0 x
Saika

Post autor: Saika »

Proszę o przyznanie PH za krótką acz intensywną fabułę z Seikim przed misją Kin'yu

http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?p=32868#p32868
0 x
Awatar użytkownika
Ero Sennin
Support

Saika,
  Ukryty tekst
0 x
Kin'yu

Post autor: Kin'yu »

Proszę o przyznanie PH mi i Heiji za fabułę. Tematy: Łącznie:
  • Kin'yu - 27 postów
  • Heiji - 26-27 postów
Streszczenie:
  • Zapomniana polana treningowa - spotkanie, rozmowa, kłótnia, pogodzenie się.
  • Bar - zjedzenie posiłku, Kin'yu podejrzewa klan Heiji.
  • Szlak - powrót do Ryuzaku, pozytywne pożegnanie.
Dziękuję z góry. ^^
0 x
Hakai

Post autor: Hakai »

Chicał bym prosić o pozwolenie na UW które sam opracowałem.

Dotonowiec
Osoba od urodzenia posiada niesamowitą więź z żywiołem ziemi. Dzięki temu osoba z tą umiejętnością wrodzoną może rozwijać ów dziedzinę za 50% normalnych kosztów a techniki z żywiołu doton kosztują ją również połowę ich podstawowego kosztu. Ostatnim aspektem jest to, że możemy nauczyć się kinjutsu bez konieczności posiadania zwojów z ów wiedzą. Posiadając dziedzinę na której znajduje się takie ów jutsu nasza więź z dotonem jest na tyle wielka, że potrafimy nauczyć się tych technik samemu.
0 x
Awatar użytkownika
Ero Sennin
Support

Kin'yu
  Ukryty tekst
Heiji
  Ukryty tekst
Hakai, brak zgody.
0 x
Hakai

Post autor: Hakai »

Jakieś uwagi? Może doszli byśmy do jakiś kompromisów?
0 x
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogłoszenia i Kontakt z Administracją”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości