Ogłoszenia parafialne + rekrutacja

Zamieszczane są tutaj ważne ogłoszenia dotyczące zarówno spraw organizacyjnych forum, jak i ogłoszenia dotyczących samych graczy. Jeżeli więc Administracja pragnie coś ogłosić, szukacie kogoś do wspólnej rozgrywki albo jeśli chcecie zaznajomić się z aktualnymi konkursami, to to jest najlepsze ku temu miejsce. Ponadto jest to też dział, w którym można skontaktować się z Administracją.
Yoichi

Re: Ogłoszenia parafialne + rekrutacja

Post autor: Yoichi »

Stanowisko: Moderator Fabularny
Doświadczenie: Na PBFach Naruto od marca 2008 roku, jako MG od... 2010 roku. Byłem adminem wielu for, z których część jeszcze żyje, część nie. Moderatorem również. Fabularnym Moderatorem nigdy, ale zajmowane stanowiska były dosyć kompleksowe, więc nieoficjalnie również i tym się zajmowałem. No i przygoda z SW oczywiście.
Coś od siebie: Wiecie co ze mną zrobić. <3
0 x
Murai

Post autor: Murai »

Stanowisko: Sędzia
Doświadczenie: Trochę czasu na innym PBF Naruto.
Coś od siebie: Dużo wolnego czasu, masa chęci no i dobra znajomość mechaniki. No i trzeba pomóc by ludzie mieli wygodniej :)
0 x
Kari

Post autor: Kari »

Stanowisko: moderator kuźni i wt
Doświadczenie: na innych forach często udzielałem się w tych działach, przez pewien czas byłem również moderatorem
Coś od siebie: Częste odpisy i otwartość na pomysły :)
0 x
Yoshimitsu

Post autor: Yoshimitsu »

Stanowisko: Mod Globalny / Fabularny
Doświadczenie: Hmm... Chyba spore. Zresztą sami raczej dobrze wiecie. Przed SW Admin/Mod NG.
Coś od siebie: Od 10 grudnia po sam luty (lub jeszcze dłużej) 24h/7 w domu przytwierdzony do łoża będę myśleć co może mnie zająć. A później? Tak jak siedziałem zwyczajnie będę siedzieć. Aż do matury, która niezbyt mnie interesuje. A po niej już tylko pozostaje mi siedzieć i pracować przy kompie (no i siedzieć na forum) czyli znów sporo czasu. Trochę wydaje mi się że mam go czasem za dużo >.<
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Post autor: Defrevin »

Dobra, chętnych na pozycję moderatora Kuźni & WT mamy. Chętnych na stanowisko Moderatora Fabularnego także. A co z Sędziami? :) Zgłosi się ktoś jeszcze?
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Yoshida

Post autor: Yoshida »

Ja mógłbym sędziować bez większego problemu. Mam znajomość mangi, doświadczenie. Argument przemawiający a nie - znowu przestałem grać i wszystkich rozczarowałem więc przepraszam i zrób ze mną co chcesz Defr D:
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Dobrze, dziękuje za zgłoszenia, na dniach podamy wyniki :)
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Chciałbym prosić, aby wszystkie wybrane osoby odezwały się do mnie prywatnie na GG.
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

0 x
Awatar użytkownika
Reika
Martwa postać
Wiek postaci: 28
Ranga: Sentoki
Krótki wygląd: Popatrz na Avatar, a po szczegóły zapraszam do mojej KP <3
Widoczny ekwipunek: Kabura na prawym udzie, torba na uzbrojenie przy pasie i dwie katany na plecach
Multikonta: Brak

Post autor: Reika »

Ukryty tekst
0 x
Kamiru

Post autor: Kamiru »

Zgłaszam się, bo czemu nie.
  • Modowanie w wt/kuźni wcześniej.
  • Ogarniam co się dzieje na forum.
  • Aktywność w pomysłach, nie tylko swoich xD
  • Potrafię się dogadać, pójść na ustępstwa etc. o ile dostrzegę w danym punkcie widzenia rację. "Choć wiadomo, że rację mam ja."
  • No i ogólnie jestem epicki + chcę przejąć władzę na forum kappa
Dobra, ostatni punkt to wymysł (przynajmniej to po + )

Ewentualnie mógłbym wrócić do modowanie w wt/kuźni gdyby został wybrany ktoś z modów ~
0 x
Murai

Post autor: Murai »

Wcale jej nie namówiłem do tego, żeby potem na mnie nie było!

No postanowiłem się zgłosić na tą pozycję. Mam bardzo dużo czasu wolnego, zresztą bardzo dużo czasu regularnie na forum spędzam. Ogarnianiem pomysłów zajmę się bardzo chętnie, sam mam kilka łatających takie i owakie błędy w mechanice. Reklamowanie forów na innych portalach i wymiana banerami też nie byłaby problemem, ale to już kwestia odpowiedniego dogadania się. Uniwersum znam bardzo dobrze, więc chętnie wspomogę swoją znajomością realiów i konceptami w dyskusjach. Pilnowanie chatu też będzie interesujące, od wiadomego incydentu z Kaienem zależy mi mocno na braku spamu i śmieceniu. A co do wyjaśniania mechaniki dla nowych i graczy... staram się być na bieżąco ze wszystkim co wchodzi i co się zmienia. No i jako gracz nie mam zbyt wielkiego wpływu na forum, a chciałbym jak najmocniej się angażować.

Dlaczego ja? Bardzo długo grałem na innych forach (głównie DS) i przez jakiś czas pełniłem funkcję moda (na DS bardzo długo, tutaj tylko czasowo, ale z braku czasu odpuściłem). Wiec z sumiennością u mnie wzorowo. No i znajomość uniwersum w stopniu epickim, łatwy kontakt i komunikacja z innymi i jako szeregowy maruda wychwytuję różne kruczki i błędy. Jestem na forum od jego początków, co w sumie było nie aż tak dawno temu i chciałbym jak najlepiej służyć ludziom :)
0 x
Awatar użytkownika
Nikusui
Gracz nieobecny
Wiek postaci: 29
Ranga: Sentoki
Krótki wygląd: Białe, długie włosy, część z nich zapleciona w cztery warkocze - https://i.imgur.com/W0LDdj1.jpg; żółto-zielone oczy; jasna cera
Widoczny ekwipunek: Bicz przymocowany przy prawym biodrze; torba nad lewym pośladkiem; kabura na broń na prawym udzie
Multikonta: Sayuri

Post autor: Nikusui »

Ukryty tekst
0 x
Obrazek
"W życiu licz na najlepsze, ale przygotuj się na najgorsze."
Hakai

Post autor: Hakai »

Na forum jestem nie długo bo od wakacji z przerwą ale myślę że dał bym radę na tym stanowisku. Mam dużo czasu do marca wręcz całe dnie będę siedział na forum. Potem pewnie tyle co przeciętny moderator więc parę godzinek dziennie znaczy około cztery. Kandydowałem już na moderatora WT i dopytywałem się jak mogę dostać się do kadry by pomagać więc już wcześniej wykazywałem chęć w staniu się istotniejszą i bardziej pomocną częścią forum. Nom to chyba tyle. Nie wiem co powinno się pisać w takich kandydaturach... Ale napisałem chyba rzeczy najbardziej istotne bo nie ma co zasypywać cię tonami textu. Są jeszcze inni a czas admina cenny.
0 x
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogłoszenia i Kontakt z Administracją”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość