Prośby do administracji

Zamieszczane są tutaj ważne ogłoszenia dotyczące zarówno spraw organizacyjnych forum, jak i ogłoszenia dotyczących samych graczy. Jeżeli więc Administracja pragnie coś ogłosić, szukacie kogoś do wspólnej rozgrywki albo jeśli chcecie zaznajomić się z aktualnymi konkursami, to to jest najlepsze ku temu miejsce. Ponadto jest to też dział, w którym można skontaktować się z Administracją.
Minori

Re: Prośby do administracji

Post autor: Minori »

http://www.shinobiwar.pl/viewtopic.php ... 7&start=15

Krótkie spotkanie Minori z Bachitsurim.
7PH, Proszę bardzo!
~Itami
0 x
Kakita Asagi

Post autor: Kakita Asagi »

Jako, że Senshi i koleżanką zaraz rozmontują mi knajpę i nie będzie już czego odkopywać ;) (buziaki wariaci!), to proszę o spojrzenie:
http://www.shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=61&t=583
Prośba w imieniu swoim i Shikako :)

Dostajecie oboje po 7PH. Buziaczki
~Itami
0 x
Wataru

Post autor: Wataru »

Wychodzę z prośbą o możliwość dokonania pewnych, destrukcyjnych kroków ;)
Wataru obecnie jest postacią związaną z Shigashi - gdzie nabył kontakt z ludźmi o których znajomości nie koniecznie powinno się chwalić. Do tej pory wykonywał misje dla pewnego "kupca", typa z pod ciemnej gwiazd. W zamian za swoje usługi, Wataru otrzymuje od niego informacje na temat różnych sposobów ożywiania ludzi, bądź miejsc w którym ktoś mógłby wiedzieć o tym całkiem sporo. Obecnie również otrzymał misje, gdzie planuje wyruszyć do Ryuzaki. Tam bowiem ktoś psuje interesy czarnego rynku Shigashi. Sypiąc konkretem. Wataru ma za zadanie pozbyć się Sklepu z Wyposażeniem. Wysadzić go. Oczywista oczywistość Wataru nie chce niepotrzebnie nikogo krzywdzić więc planowo chciałem wszcząć misję w której zatrudniłbym się jako pomagier w sklepie, a po pewnym czasie, kiedy mozolnie ładunki wybuchowe w postaci moich stworów oblazłyby już każdy kąt i konstrukcyjne miejsca. Wtedy zrobić Boom~ Nikomu krzywda się nie dzieje, nawet właścicielowi. Cały towar jednak mu przpada i ma ogromne straty. Stali kupcy musza zaopatrywać się w Shigashi i tam już zostać. Sklep naturalnie szybko by się postawiło na nowo, ale myśle, że akcja całkiem fajnie mogła by się odbić na ludzikach tu grających.

Wynagrodzenie za misje? Typ spod ciemnej gwiazdy opowiedziałby Wataru o pewnej technice, która podobno ożywia zmarłych. Wataru dowiedziałby się o istnieniu takiej techniki jak Edo Tensei

więcej chyba do dodania nie mam.

Masz nasze pozwolenie, pamiętaj jednak by rozegrać to ładnie, fabularnie. Będziemy Cię obserwować. Pozdrawiam.
0 x
Awatar użytkownika
Ichirou
Wiek postaci: 35
Ranga: Seinin
Krótki wygląd: Chodzące piękno.
Widoczny ekwipunek: Hiramekarei, gurda, fūma shuriken, torba, dwie kabury

Post autor: Ichirou »

Ukryty tekst
  Ukryty tekst
0 x
Obrazek
KP PH bank głos koty dziennik
Kakizashi

Post autor: Kakizashi »

http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=60&t=603
http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=61&t=760

28 postów: Hanaye i Kaki poznają się i spędzają ze sobą swoje pierwsze dwa dni w prowizorycznym domku który jest dziełem rąk młodego Senju.

http://shinobiwar.pl/viewtopic.php?f=61&t=600

11 postów: Kaki poznaje Murai i toczy z nim sparing, a później... naraża się strażnikom.

Hanaye:28 postów
Kaki:39 postów
Hana: 21PH
Kaki: 27PH.
Muraiowi nie podliczyłam, gdyż nic o nim nie wspomniałeś. ~Itami[/ghide]
0 x
Hebi Oroshi

Post autor: Hebi Oroshi »

Chciałbym prosić, a właściwie zapytać czy jest możliwość by moja osoba dzięki genom swej matki... Która w obcej krainie nazywana była "Wężową władczynią", może kontaktować się z tymi stworzeniami, rozmawiać, wymieniać się uczuciami <dokładnie, coś na kształt szpiegowania>. Taki bonus dla mojej postaci :X

Porozumiewanie się ze zwierzętami jest działeczką klanu Jugo. Mają to wpisane jako pasyw, tak wiec znasz już odpowiedź.
0 x
Risaru

Post autor: Risaru »

Ponieważ spalenie karczmy nie wypaliło (Wybacz Asagi, następnym razem ;)), bardzo proszę o ocenę tematu:

Klik! -----> tu weszliśmy
Klik! -----> a tu skończyliśmy

Prośba ode mnie i od Umare Senshi :)
0 x
Awatar użytkownika
Jawa
Administrator
Ranga: Head Admin
GG/Discord: MxPl#7094
Multikonta: Sasame | Sumi

Post autor: Jawa »

Umare, Risaru obydwoje po 16 PH.
~Itami
0 x
Kaien

Post autor: Kaien »

Tak się składa, że Rinsari to dziewczyna którą wedle swojej historii uratował od gwałtu/morderstwa Kaien. I teraz się wzieli spotkali, porozmawiali troche o poglądach, o zmianach w ich życiu i o tym, że Kaien stał się dziki (Moja postać teraz jeszcze bardziej stroni od ludzi). Tak czy siak w trakcie była nauka przed rozkminienie, odniesienie ran 'pokazowo', kupa używania technik i rozmów, powstanie fajnej lokacji w Ryu.. ;p
Tak więc za 50-siąt kilka postów prosimy o PH : 3

Klik
Klik
Kaien: 30 PH
Rinsari: 29 PH
[/ghide]
0 x
Awatar użytkownika
Kyoushi
Wiek postaci: 28
Ranga: Sentoki
Krótki wygląd: Białe, rozczochrane włosy. Różnokolorowe oczy - prawe czarne jak smoła, lewe czerwone, czarny garnitur, zbroja z białym futrem przy szyi oraz czarny płaszcz z wyhaftowanym szarym logo Klepsydry na plecach
Widoczny ekwipunek: Wakizashi przy lewej nodze. Katana z białą rękojeścią w czerwonej pochwie przy pasie od lewej strony, katana przy lędźwi w czarnej pochwie.
GG/Discord: Kjoszi#3136

Post autor: Kyoushi »

Ukryty tekst
0 x
Posta dajże Kjuszowi, klawiaturą potrząśnij... Obrazek
Kenji

Post autor: Kenji »

Dzień dobry~ Przygoniono mnie tutaj, żeby dostać PH za fabułę. :C

Obrzeża wioski - kontynuacja - Tamiko 7 postów, Kenji postów 7 (liczyłem liczbę do rozpoczęcia misji ^^). Kontynuacja fabuły z Czarnego Lasu, gdzie nastąpiło spotkanie tajemniczej trójki i pokonanie Króla Lasu. Tym razem Kenji wraz z Tamiko wylizywali rany, a Watatsu bawił się w Czarodziejkę z Księżyca (niech sam sobie da posty do podliczenia ;f). Okazało się jednak, że Waciakowi w sukience nie jest zbyt ładnie i nie udało się wskrzesić Kazuko - siostry Kanekawy. Wtedy to też Douhito przyszedł do dwójki i powiedział Kenjiemu o śmierci jego siostry, wręczając mu do ręki mały talizman-pamiątkę. Był to wielki cios dla Rogacza, który poszedł do lasu płakać jak mała piczka (musiał ;f) i chciał, żeby Tami zostawiła go w spokoju. Rudzielec jednak był uparty i powoli wyciąga go z żałoby. Dała mu nawet prezent! Choć postów tak niedużo, to dość duże zmiany w postaciach nastąpiły. Miłego czytania~
Obydwoje po 8 PH.[/ghide]
0 x
Awatar użytkownika
Reika
Martwa postać
Wiek postaci: 28
Ranga: Sentoki
Krótki wygląd: Popatrz na Avatar, a po szczegóły zapraszam do mojej KP <3
Widoczny ekwipunek: Kabura na prawym udzie, torba na uzbrojenie przy pasie i dwie katany na plecach
Multikonta: Brak

Post autor: Reika »

Ukryty tekst
0 x
Umare Senshi

Post autor: Umare Senshi »

pomyłka!!
0 x
Awatar użytkownika
Jawa
Administrator
Ranga: Head Admin
GG/Discord: MxPl#7094
Multikonta: Sasame | Sumi

Post autor: Jawa »

Ukryty tekst
0 x
Raito

Post autor: Raito »

Prosiłbym o przyznanie PH za fabułę wraz z użytkownikiem Kyoushi:

Od trzeciego postu
Dwa ostatnie
A tutaj trzy ostatnie, a Event przed nami o/!
0 x
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogłoszenia i Kontakt z Administracją”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości