Prośby do administracji

Zamieszczane są tutaj ważne ogłoszenia dotyczące zarówno spraw organizacyjnych forum, jak i ogłoszenia dotyczących samych graczy. Jeżeli więc Administracja pragnie coś ogłosić, szukacie kogoś do wspólnej rozgrywki albo jeśli chcecie zaznajomić się z aktualnymi konkursami, to to jest najlepsze ku temu miejsce. Ponadto jest to też dział, w którym można skontaktować się z Administracją.
Senshizu

Re: Prośby do administracji

Post autor: Senshizu »

Chciał bym prosić o 4 PH bo brakuje mi do okrągłej sumy która akurat jest dla mnie bardzo ważna w tym momencie. Jeśli nie rozdajecie PH za darmo to mogę wam nie wiem. Napisać rymowankę kiepskiej jakości o forum albo coś opracować. W pytaniach opracowałem jakieś dwa nowe szkice nie odświeżanego od dawna Kaminari. Może to będzie jakoś przydatne do reworka tego klanu i podarujecie mi za ten spędzony czas 4 PH?
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Post autor: Defrevin »

Ukryty tekst
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Tsuyoshi

Post autor: Tsuyoshi »

Witam szanowną administrację :)

Wytłumaczę teraz moją prośbę. Mianowicie chodzi o to, że moja postać mi się znudziła. Myślałem, że klan Kami mi się spodoba, ale jest wręcz przeciwnie, wręcz mnie odstrasza i nie mam w ogóle pomysłu na grę nim. Sęk w mojej prośbie jest taki:

1) Czy mógłbym zmienić postać poprzez usunięcie KP i zrobieniu nowej? Tak żebym nie musiał usuwać mojego teraźniejszego konta?
2) Drugą rzeczą są moje punkty PH. Trochę ich nazbierałem przez prowadzenie jak i wykonywanie misji oraz fabułę, a na nic ich nie zużyłem. Czy mógłbym je przenieść na moją następną postać?
3) Czy na klan Juugo potrzebne jest jakieś specjalne pozwolenie? Bo właśnie w tym klanie chciałbym założyć postać.

To tyle z mojej strony, czekam na odpowiedzi :) Pozdrawiam ;)

Edit:

Zapomniałem dodać, że chce zmienić postać po skończonej misji, w której biorę udział :)
0 x
Awatar użytkownika
Ero Sennin
Support
Multikonta: Minoru

Post autor: Ero Sennin »

Do Administracji:
  Ukryty tekst
Kirito,
  Ukryty tekst
0 x
Yoichi

Post autor: Yoichi »

Okej! Zgłaszam się po trochę dodatkowych PH:
1. Spotkanie z Miyuki (nie gra, więc nie muszę powiadamiać) - Yoichi naturalnie wybrał się na spacer gdzie spotkał blondynę. Podrywacz jak zwykle wykorzystał psa i zapoznał się z dziewczyną. (3 posty, a później misja) - >KLIK<
2. Trochę treningu. Znów wiele nadmiarowych linijek w nim oraz no między treningami trochę fabuły. (4 posty, 51 nadmiarowych linijek treningu) - >KLIK<
3. Podróż do Ryuzaku, aby zabić czas. (1 post) - >KLIK<
4. Spotkanie Reiki na plaży oraz podrywanie jej. Ściany tekstu mocno, a i jakość raczej niezła. Reika już odebrała PH za to, więc nie informuję jej. (7 postów gigantów) - >KLIK<
5. Wyprawa na turniej. (1 post) - >KLIK<
6. Dotarcie na turniej. Odpoczynek i podziwianie kształtów Inoue. (2 posty) - >KLIK<
7. Wejście na trybuny - poznanie Muraia, Natsume, Shigeru, Toshio, Inoue oraz spotkanie Reiki. Później wyjście na walkę. Tyle osób, że nie wiem czy informować... (6 postów) - >KLIK<
8. Po walce Yoichi leczył rany w szpitalu. Krótka fabuła z Natsume i Ichirou. Nie wiem czy liczyć ich... zawsze mogą chcieć pozbierać więcej fabuły i dopiero wstawić. (3 posty) - >KLIK<
9. Powrót na trybuny - obserwacja, no i podrywanie liderki Yuki, jej przybocznej i ogólnie kobiet dookoła. To jeszcze nie był właściwy event, więc wrzucam. (3 posty, takie większe) - >KLIK<

Razem postów: 30
No i chyba tyle. <3
0 x
Awatar użytkownika
Ero Sennin
Support

Yoichi,
  Ukryty tekst
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Ukryty tekst
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Senshizu

Post autor: Senshizu »

Chciał bym zacząć pisać pakt przywołania
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Ukryty tekst
0 x
Tsuyoshi

Przepraszam, że w tak krótkim tempie, ale jednak zmieniłem zdanie i chciałbym poprosić o coś innego. Chciałbym założyć mulitkonto do prowadzenia drugiej fabuły. Pozostanę jednak przy graniu na moim koncie Kirito w klanie Kami, gdyż podoba mi się pomysł prowadzenia fabuły, lecz wymaga on trochę czasu, a żeby się nie znudzić to właśnie chciałbym dostać pozwolenie na założenie drugiego konta do grania.

Tak może w ramach rekompensaty za moją aktywność na forum czy coś :D kappa

PS. Mam tylko jedno pytanie. Powiedzmy, że dostałem od Was pozwolenie na multkonto. Czy jeśli zakładam drugie konto, a moja pierwsza postać w jakiś tam sposób zginie w fabule, to te 80% punktów PH przechodzi na to moje multikonto, czy muszę zakładać znowu kolejną postać żeby odzyskać te 80% PH?

Pozdrawiam :)
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Ukryty tekst
0 x
Tsuyoshi

ok ;)

Edit. A sprawa mojego pytania? Bardzo ciekawi mnie ta kwestia :)
0 x
Kari

Post autor: Kari »

Witam!

Piszę z prośbą o zgodę na zrobienie multikonta. W misjach i w fabule często odpisuję, poza tym zaangażowałem się w "małą" fabułkę w związku z Shinigami. Niestety aktualnie musimy sprostać dość dużym wymaganiom wyprawy rangi A, na dodatek Ichiro, z którym jestem w duecie ma dużo spraw na głowie i nie może zbyt często odpisywać, więc sprawa stoi. Poza tym jestem w miarę aktywnym modem WT i Kuźni, od dawna jestem też dość aktywny w pomysłach (tak, moje milczenie w tym dziale oznacza, że szykuję coś dużego kappa ). To już wszystkie moje argumenty, zdaję się na osąd Administratorów i z góry dziękuję za choćby przeczytanie mojej prośby.
0 x
Awatar użytkownika
Ero Sennin
Support

Kirito,
  Ukryty tekst
0 x
Hakai

Post autor: Hakai »

Nie wiem czy trzeba pozwolenie ale na wszelki. Mógł bym sobie założyć multi?
0 x
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogłoszenia i Kontakt z Administracją”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości