Prośby do administracji

Zamieszczane są tutaj ważne ogłoszenia dotyczące zarówno spraw organizacyjnych forum, jak i ogłoszenia dotyczących samych graczy. Jeżeli więc Administracja pragnie coś ogłosić, szukacie kogoś do wspólnej rozgrywki albo jeśli chcecie zaznajomić się z aktualnymi konkursami, to to jest najlepsze ku temu miejsce. Ponadto jest to też dział, w którym można skontaktować się z Administracją.
Awatar użytkownika
Haruzen
Multikonta: Harikido

Re: Prośby do administracji

Post autor: Haruzen »

Czytającym polecam zrobić screeny, bo obawiam się, że ów post może zostać szybko usunięty, bądź schowany za uhide.

Yukirin bardzo szeroko rozpisała się nad krytyką tej misji. Z solidnych argumentów (bo to, że nie podoba jej się mój styl pisania, lub narracji, czy prowadzenia to nie jest solidny argument) mamy to, że źle opisałem odległości pomiędzy stolicami prowincji, pomiędzy prowincjami oraz wioską, w której działa się walka, a stolicą Sogen. Broniłem się już tym, że owe odległości sa na forum kiepsko opisane, ale faktycznie, walnąłem tam jednego, czy dwa babole, które byłby też wychwycone i zniwelowane, gdyby zaszła poprawna komunikacja w trakcie konsultacji misji. Resztę argumentów starałem się wcześniej odeprzeć i jak widać nikt już tego nie skomentował, więc uważam, iż je przyjęto. Zrobiłem parę błędów odnośnie odległości w naszym świecie i w związku z tym tracę uprawnienia. Brzmi... surowo. Nie wiem czy sprawiedliwie. No, ale stało się. Uprawnienia nie wyrostek robaczkowy, można odzyskać.
Obawiam się, że zaszły błędy w komunikacji. Znowu... Mój poprzedni post tutaj nie był odwołaniem. Nie napisałem przecież wyraźnie "To jest odwołanie", tak jak zrobiłem to w poście, który faktycznie był odwołaniem i na który odpowiedział Tatsuo. Poprzedni post był dyskusją w związku z odwołaniem. O nic w nim nie wnosiłem, ani o nic nie prosiłem. po prostu dyskutowałem i zwracałem uwagę na parę rzeczy. Jeśli już, to można uznać, że ostatni akapit poprzedniego posta był prośbą o osta dla Avaryża. Prośba została rozpatrzona pozytywnie, co mnie cieszy.
Eeee... Nie bez powodu wrzucałem tamte odwołania w uhide. Dlaczego bez mojej zgody to upubliczniasz? Jestem zmuszony prosić o wymierzenie za to kary. Tak, to jest prośba, do administracji.
Nie wiem dlaczego wchodzimy tutaj w to kto kogo lubi, a kogo nie. Wygląda mi to dosyć mało profesjonalnie. No, ale cóż. Dlaczego Koala mnie nie lubi? Nie mam pojęcia. Nie miałem z nią praktycznie żadnej styczności. W trakcie, gdy byłem modem wielokrotnie oferowałem jej pomoc w kilku rzeczach, szczególnie pracę nad poprawą działania tematu Zleceń Specjalnych. Prośby te były ignorowane, a sama Koala wspominała okazjonalnie, że jej długi urlop zimą i wiosna był spowodowany tym, że nie chciała być ze mną na jednym kanale. Nie wiem co było przyczyną tego zachowania, jednak było ono dla mnie dosyć znaczące. Później natomiast odegrała znaczącą rolę, gdy opuszczałem administrację, gdzie też sporo rozegrało się na poziomie personalnym. Dlatego twierdzę to, co napisałem wcześniej. Jeśli gdzieś przypadkiem Koalę kiedyś obraziłem, to niech zgłosi się na priv, chętnie się dowiem i mam nadzieje, że wspólnie rozwikłamy ten dziwny supeł uprzedzeń.
Udowodnijcie, że nie mam racji, a wystarczy jedna osoba :)
Jeśli jednak brakuje wam czasu na zajmowanie się sprawami graczy, to chyba znaczy, że warto pomyśleć o urlopie, lub rezygnacji ze stanowiska. Robicie to wszystko przecież dobrowolnie, więc nie ma żadnego powodu, abyście musieli to robić, mimo że nie chcecie.

"tym bardziej, ze doskonale wiesz, że my w większości takie sprawy omawiamy we wspólnym gronie i nie jest tak, że niezaliczenie jakiejś misji to decyzja jednej osoby."

A skąd mam to wiedzieć? Nie ma na to żadnych dowodów. I proszę, nie wypominaj mi znów, że byłem w administracji, to widziałem. W ciągu ostatniego roku wymienił się niemal cały skład administracji, więc wszystko może wyglądać i zapewne wygląda tam zupełnie inaczej, niż rok temu.
Zdajesz sobie sprawę, że to niemiło pisać tak o użytkownikach swojego forum? No, ale do rzeczy. Nie mam żadnej kontroli, ani władzy nad nikim tutaj. Każdy robi co tylko chce i nic mi do tego, o ile jest zgodne z regulaminem. Nie miałem nic do ukrycia, więc pisałem publicznie. Nie jestem jasnowidzem i nie mogłem wiedzieć, co się stanie po moim poście. Spodziewałem się raczej, że zostanie zignorowany (w końcu komu chciałoby się czytać jakieś nudzenie o cudzej misji?). Sugerowanie mi z miejsca złych intencji jest niemiłe.
Do tego dorzucę jeszcze screen
Obrazek
Oraz kolejne screeny z wspomnianej sytuacji z Exodią (nicki się nie zgadzają, bo Koala weszła na konto, na którym wcześniej był Exodia)
Obrazek
Obrazek
Na podstawie tych screenów nie zgadzam się z wymierzoną mi karą i się od niej odwołuję. Tak, to jest odwołanie. Ostrzeżenia udzielone przez Exodię zostały mi postawione ze względu na ujawnianie zakrytych publicznie treści wbrew woli ich autorów. Dlatego proszę o nie manipulowanie przeszłością. Było mi wypominane, że robię coś publicznie oraz sugerowanie złych intencji (nie wiem na jakiej podstawie, z pewnością przecież nie ze względu na uprzedzenia względem mojej osoby), jednak ostrzeżenia były z powodu ujawniania niejawnych rzeczy.

W związku z tym, odnoszę wrażenie, że moim głównym przewinieniem tutaj (poza złym zrozumieniem odległości na naszym forum), było pisanie bez uhide, co uważam za skandaliczne. Nie mając w tej sprawie nic do ukrycia, nic nie ukrywałem. Dlaczego miałbym? Jeśli jakaś prośba może zdradzić fragmenty czyjegoś kp, lub kierunek rozwoju jego kp, to owszem, można to ukrywać. Ilość przyznanych ph za misję, jak i sama misja i tak jednak są jawne, więc nie widzę żadnego powodu do zakrywania odwołania od wyceny misji. Nigdzie owo zakrywanie treści nie jest też wymagane. Dlatego uważam wystawienie ostrzeżenia za to, że publicznie odwołałem się od wyceny oraz publicznie dyskutowałem na jej temat, za wysoce niesprawiedliwe i wnoszę o uchylenie ostrzeżenia.

Nie wiem dlaczego owa sprawa wzbudziła takie zainteresowanie. Ani o nie nie prosiłem, ani go nie szukałem. Szukając sprawiedliwości i kontynuując dyskusje pisałem posty i tyle. Zarzucanie mi więc próby kontroli tłumu, czy podżeganie do czegokolwiek, albo jakiekolwiek złe intencje, podczas gdy ja tylko chciałem sprawiedliwej wyceny misji jest dziwne, niemiłe i znów niesprawiedliwe. Podobnie niemiłe jest po prostu z miejsca sugerowanie graczom złych intencji.
1 x
Awatar użytkownika
Sans
Administrator
Wiek postaci: 8
Multikonta: Yuki Hoshi; Uchiha Hiromi; Papyrus

Post autor: Sans »

Nie będę prowadzić z Tobą dalszej dyskusji, a dział ten nie służy do rozmów, a do próśb. Nie mam zamiaru wdawać się też z Tobą w dalszą manipulatorską polemikę, bo szkoda mojego czasu na to - szacunku do czasu innych ludzi nadal nie nabrałeś, szkoda. Dalsza próba dyskusji i rozpętania taniego teatrzyku ku własnej uciesze skończy się kolejnym ostrzeżeniem.

EDIT: Jeśli Twój poprzedni post nie był odwołaniem, bo nie było w nim napisane "to jest odwołanie", to nie wiem o co ta cała dyskusja i wątpliwości do Tatsuo, który nie napisał "to jest akceptacja pomysłu na misję wojenną". Możemy się tak łapać za słówka, ale nikomu to nic nie pomoże. Natomiast odwracanie kota ogonem, umniejszanie swojej winy czy roli, próba ubliżania, manipulowanie i kolejny cyrk, sugerowanie, że chcemy coś ukryć, więc niech sobie porobią ludzie screenki wlepiam CI kolejne ostrzeżenie - brakuje Ci szacunku do drugiego człowieka, a tego tolerować nie będziemy. Dokładnie to napisał Ci Exodia, ale tego już tutaj nie wkleiłeś. Szkoda.
4 x
Obrazek
Awatar użytkownika
Kayo
Wiek postaci: 15
Widoczny ekwipunek: Tanto przy pasie.
Stroj codzienny
Haori (Płaszcz/kaftan)
Manierka
Skryte pod materiałem Wakizashi
Multikonta: Kabuki | Sayaka

Post autor: Kayo »

Ukryty tekst
1 x

Awatar użytkownika
Senju Ryutaro
Postać porzucona
Multikonta: Nie mam

Post autor: Senju Ryutaro »

Ukryty tekst
0 x
Obrazek
Awatar użytkownika
Sans
Administrator

Kayo,
  Ukryty tekst

Senju Ryutaro,
  Ukryty tekst
0 x
Obrazek
Awatar użytkownika
Yasuo
Wiek postaci: 28
Ranga: Kosho
Widoczny ekwipunek: Link do widocznych przedmiotów znajduje się na samej górze KP
GG/Discord: .iwaru
Multikonta: Tenshi

Post autor: Yasuo »

Witajcie...
  Ukryty tekst
<catlove> <catlove> <catlove> Kocham forko, administrację i wszystkich graczy <catlove> <catlove> <catlove>
0 x
- Mowa
"Myśli"
Prowadzone Misje: -

Wzór Misji:
Wzór Nowej Lokacji:
[/list][/fieldset]
Plotki i Ciekawostki
  • Brak - brak
[/quote][/code]
Awatar użytkownika
Uchiha Matsu
Wiek postaci: 24
Ranga: Akoraito
Widoczny ekwipunek: Czarny płaszcz z logiem Uchiha, Katana na plecach, torba na prawym udzie, kabura na każdej z nóg.
Multikonta: Nima

Post autor: Uchiha Matsu »

Ukryty tekst
0 x
Obrazek MG SPOT REKLAMOWY:
"Nuży Cię czekanie na Twojego MG? Chcesz solidnej misji z ciekawą fabułą I rozwojem swojej postaci? Może lubisz szybkie odpisy I budząc się z rana siadać sobie z kawką do kolejnego posta? Nie szukaj więcej. MG Uchiha Matsu jest na wyciągnięcie ręki. Napisz PW lub Discord ze swoimi wymaganiami, A ja dostosuje się do Ciebie. Zapraszam serdecznie. Ps. Podmiot nie jest odpowiedzialny za Twoją ewentualną śmierć.
  • Mówię o tak
  • Myślę o tak
Awatar użytkownika
Moderator Techniczny
Moderator
Wiek postaci: 100
Ranga: Spellcaster/Effect
GG/Discord: Wolfig#2761
Multikonta: Mujin, Jinpachi
Aktualna postać: Mujin, Jinpachi

Post autor: Moderator Techniczny »

@Uchiha Matsu

Proszę
0 x
Awatar użytkownika
Yugen
Postać porzucona
Wiek postaci: 20
GG/Discord: Angel Sanada#9776
Multikonta: Yue, Koala

Post autor: Yugen »

Ukryty tekst
Zaakceptowane ~Yukirin
0 x
Obrazek

N ormality is a paved road:
It's comfortable to walk, but no flowers grow.
- Vincent van Gogh

Bokka - Town of Strangers
Awatar użytkownika
Sans
Administrator

Yasuo,
  Ukryty tekst
0 x
Obrazek
Awatar użytkownika
Hana
Wiek postaci: 18
Ranga: Uczeń (Dōkō)
Krótki wygląd: Nałożyła na nogi ciepłe, czarne pończochy, a na to spudniczkę. Założyła zwykłą koszulę, a na ramiona zarzuciła błękitną kurtkę. Włożyła na nogi lekkie obuwie, żeby zawsze być gotową do akcji. Włosy upięła jak zwykle z delikatnym akcentem.
Widoczny ekwipunek: Odznaka shinobi (naszyjnik); Kabura na broń (na prawym udzie), kabura (na lewym udzie), dwie torby z ekwipunkiem (z tyłu na biodrze), ciemne rękawiczki (zwykłe), Ochraniacz na czoło z wygrawerowanym symbolem "Zjednoczonych Sił Sogen" (na lewym ramieniu)
GG/Discord: Hana-chan/sushimaru9208
Multikonta: Tetsu Maji

Post autor: Hana »

Nick już wymyślony, proszę o zmianę na: Hana
0 x
Awatar użytkownika
Seiren
Postać porzucona
Wiek postaci: 20
Ranga: Dōkō
Krótki wygląd: Brązowe włosy rozjaśnione słońcem, złote oczy z pionowymi źrenicami, czerwone tatuaże na policzkach w kształcie kłów.
Widoczny ekwipunek: Torba przy pasie
Multikonta: Mikoto

Post autor: Seiren »

Ukryty tekst

//Done - Kabuki
0 x
Awatar użytkownika
Aki
Postać porzucona

Post autor: Aki »

Ukryty tekst
0 x
Awatar użytkownika
Sans
Administrator

Aki,
  Ukryty tekst
1 x
Obrazek
Awatar użytkownika
Naoki
Gracz nieobecny
Wiek postaci: 22
Krótki wygląd: Zielonowłosy młodzieniec, przeciętnego wzrostu.
GG/Discord: Abur#4841

Post autor: Naoki »

W sumie... Mogę znowu dostać swój kolorek?

Proszę, popraw sobie avatarki ♥ ~Yukirin
0 x
Wszystko co powiem, może być głupie i nikt nie ma prawa, użyć tego przeciwko mnie. Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogłoszenia i Kontakt z Administracją”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości