Zamieszczane są tutaj ważne ogłoszenia dotyczące zarówno spraw organizacyjnych forum, jak i ogłoszenia dotyczących samych graczy. Jeżeli więc Administracja pragnie coś ogłosić, szukacie kogoś do wspólnej rozgrywki albo jeśli chcecie zaznajomić się z aktualnymi konkursami, to to jest najlepsze ku temu miejsce. Ponadto jest to też dział, w którym można skontaktować się z Administracją.
Dobra, przyjmuje dwójkę, przynajmniej na okres próbny
Gratuluje obu Panom. Liczę na Waszą efektywność
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Krótki wygląd: Prawe oko mocna zieleń, lewe intensywnej czerwieni. Długie kruczoczarne włosy sięgające do połowy ud. Ogólnie mówiąc dobrze zbudowany mężczyzna mierzący 182cm.
Zgłaszam się na moda WT i kuźni. Robilem to wyśmienicie i bardzo dobrze, odszedlem przez złe potraktowanie admina. Jednak zrozumiałem że odchodząc z funkcji krzywdzę tylko forum, a nie siebie czy jego. Stąd ponowna kandydatura.
Zgłaszam się ponownie na moda WT i kuźni. Służyłem tyle czasu i zostałem bez uprzedzenia wywalony na zbity pysk. Przepraszam za foszka, ale idzie się wkurzyć, jak ktoś ci usuwa posty...
Krótki wygląd: Czarne lub szarawe włosy, brudnoczerwony kolor oczu. "Szeroki" uśmiech. Wystające dwa kiełki. Na szyi materiałowa opaska z krzyżem i trumną. Zabandażowane lewe przedramię, pod którym znajduje się tatuaż 2 głowego węża
Widoczny ekwipunek: Futerał na plecach, wachlarz w pokrowcu przyczepiony do paska, rękawica łańcuchowa na lewej ręce, dziwna rękawica na prawej ręce, pasek z biczem, laska
ja zgłaszam się na moda Kuźni ... na pewnym forum pracowałem jako mod właśnie na owym stanowisku wiec w miarę się na tym znam ... jednak czy się dostanę to już inna sprawa ... w razie czego mogę pomagać w wycenie jako taka "trzecia osoba"
Zgłaszam się. Na forum jestem nieco ponad dwa miesiące ale dzięki swojej aktywności jestem już tu w miarę rozpoznawalny. No własnie co do samej obecności to codziennie jestem zalogowany więc aktywnie mógł bym obejmować stanowisko Moda. Do tego mam wysokie poczucie sprawiedliwości dlatego myślę że idealnie będę pilnował balansu w Wt i kuźni. Tyle słowem o mojej kandydaturze. Może nie grałem w PBF przez sporą część swojego życia ale myślę że spokojnie dał bym radę.