Zamieszczane są tutaj ważne ogłoszenia dotyczące zarówno spraw organizacyjnych forum, jak i ogłoszenia dotyczących samych graczy. Jeżeli więc Administracja pragnie coś ogłosić, szukacie kogoś do wspólnej rozgrywki albo jeśli chcecie zaznajomić się z aktualnymi konkursami, to to jest najlepsze ku temu miejsce. Ponadto jest to też dział, w którym można skontaktować się z Administracją.
Ave! Ciekawi mnie czy coś dostanę za pościki, które wytworzyłem w trakcie treningu, no i poza nim.
Ogólnie to stworzyłem nową miejscówkę wraz z opisem i nawet obrazkiem (a ja can't into grafika nawet tak prosta). >KLIK ODNOŚNIK DO CAŁOŚCI DO OCENIENIA<.
W treningach wyszło mi 130 linijek nadmiarowych, nie licząc tych wymaganych. A mogłem napisać tylko 45 wymaganych. Nu, ale popisałem sobie. Na koniec dodałem mały wąteczek, co by Yoichi zaprezentował się z milusińskiej strony.
Jak nic za to nie będzie - luzik, bo i tak pisałem dla siebie. Jak będzie, super, bo brakuje mi troszkę do otwarcia dziedziny. :3
@DOWN:
BIERE! Akurat 8PH potrzebowałem, więc 9PH to super.
Mogłby ktoś przy okazji i na moją prośbe rzucić okiem... ? Pytałem o pakt.
196PH. Czyli masz potrzebną liczbę PH na Ninjutsu rangi C, które jest wymogiem. Dostajesz pozwolenie, ale wkrótce w KP ma być spełniony ten wymóg inaczej nie będzie to sprawdzane. Pozdrawiam. ~Itami
Chciał bym prosić o ocenienie i przydzielenie jakiś PH za fabułę z Shirą. Była krótka ale zapiszę się w kartach Shinobi-war :P Fabuła z Shira
Cytuje:
"Proszę też wszystkich użytkowników by krótkie fabuły wrzucali w większych ilościach." Naprawdę, nie ma sensu byś dostawał po 2-3 PH. Nie lepiej wrócić? To się bardziej opłaca. ~Itami
Prosiłbym o przyznanie PH za fabułę wraz z użytkownikiem Kyoushi:
*Mówię to co wyżej. Cytuje: "Proszę też wszystkich użytkowników by krótkie fabuły wrzucali w większych ilościach.". Na pierwszej stronie jest to uwzględnione. Nie będę dawała po 3-4 PH za fabułę, to nie ma sensu. ~Itami
Krótki wygląd: Białe, rozczochrane włosy. Różnokolorowe oczy - prawe czarne jak smoła, lewe czerwone, czarny garnitur, zbroja z białym futrem przy szyi oraz czarny płaszcz z wyhaftowanym szarym logo Klepsydry na plecach
Widoczny ekwipunek: Wakizashi przy lewej nodze. Katana z białą rękojeścią w czerwonej pochwie przy pasie od lewej strony, katana przy lędźwi w czarnej pochwie.
Droga administracjo. Ten post jest tysięcznym postem na forum moim, a przy okazji jestem pierwszą osobą która wbiła tyyyysiąc postów. Pierwszym ever na tej odsłonie. Czy mogę dostać coś ładnego w nagrode taką jubileuszowa? By ni było, ja nie spamuje tylko grzecznie moduje i misjuje <3
A hide pana wyżej widze, nie wiem czemu. o.O
Nie jesteś. Łączna suma postów Arafki i Satoshiego jest większa. Za misje dostajesz PH. Jeżeli mam przyznać za to nagrodę, to muszę dać tez sobie. :] Na razie ciesz się chwalą drugiego tysięcznika. - Arafinwe
Krótko i konkretnie, proszę o możliwość stworzenia i zdobycia swojego wzoru znaku diabła. Przy obecnym wysypie paktów poszukuję innej drogi do potęgi, władzy i cycków.
Proszę o zgodę na to bym dodał, do KP informacji o klanie Sabaku – odbyłem misję realizując nagrodę z wydarzenia, „1szy Dzień Lata!”, o treści: „W bibliotece znajdujesz starą księgę, jeżeli zapłacisz bibliotekarzowi 300 ryo otrzymasz informacje o wybranym klanie (Techniki tylko i wyłącznie do rangi C)"