Prośby do administracji

Zamieszczane są tutaj ważne ogłoszenia dotyczące zarówno spraw organizacyjnych forum, jak i ogłoszenia dotyczących samych graczy. Jeżeli więc Administracja pragnie coś ogłosić, szukacie kogoś do wspólnej rozgrywki albo jeśli chcecie zaznajomić się z aktualnymi konkursami, to to jest najlepsze ku temu miejsce. Ponadto jest to też dział, w którym można skontaktować się z Administracją.
Yoichi

Re: Prośby do administracji

Post autor: Yoichi »

Ave! Ciekawi mnie czy coś dostanę za pościki, które wytworzyłem w trakcie treningu, no i poza nim.
Ogólnie to stworzyłem nową miejscówkę wraz z opisem i nawet obrazkiem (a ja can't into grafika nawet tak prosta). >KLIK ODNOŚNIK DO CAŁOŚCI DO OCENIENIA<.
W treningach wyszło mi 130 linijek nadmiarowych, nie licząc tych wymaganych. A mogłem napisać tylko 45 wymaganych. Nu, ale popisałem sobie. Na koniec dodałem mały wąteczek, co by Yoichi zaprezentował się z milusińskiej strony.
Jak nic za to nie będzie - luzik, bo i tak pisałem dla siebie. Jak będzie, super, bo brakuje mi troszkę do otwarcia dziedziny. :3

@DOWN:
BIERE! Akurat 8PH potrzebowałem, więc 9PH to super.
0 x
Awatar użytkownika
Jawa
Administrator
Ranga: Head Admin
GG/Discord: MxPl#7094
Multikonta: Sasame | Sumi

Post autor: Jawa »

Ukryty tekst
0 x
Kaien

Post autor: Kaien »

Mogłby ktoś przy okazji i na moją prośbe rzucić okiem... ? Pytałem o pakt.
196PH. Czyli masz potrzebną liczbę PH na Ninjutsu rangi C, które jest wymogiem. Dostajesz pozwolenie, ale wkrótce w KP ma być spełniony ten wymóg inaczej nie będzie to sprawdzane. Pozdrawiam.
~Itami
0 x
Ryu

Post autor: Ryu »

*Okey, zatem zmieniaj. Z tego co widzę wszystko się zgadza :3 ~Itami
0 x
Hakai

Post autor: Hakai »

Chciał bym prosić o ocenienie i przydzielenie jakiś PH za fabułę z Shirą. Była krótka ale zapiszę się w kartach Shinobi-war :P
Fabuła z Shira

Cytuje:
"Proszę też wszystkich użytkowników by krótkie fabuły wrzucali w większych ilościach." Naprawdę, nie ma sensu byś dostawał po 2-3 PH. Nie lepiej wrócić? To się bardziej opłaca.
~Itami
0 x
Raito

Post autor: Raito »

Prosiłbym o przyznanie PH za fabułę wraz z użytkownikiem Kyoushi:

:D

*Mówię to co wyżej. Cytuje: "Proszę też wszystkich użytkowników by krótkie fabuły wrzucali w większych ilościach.". Na pierwszej stronie jest to uwzględnione. Nie będę dawała po 3-4 PH za fabułę, to nie ma sensu.
~Itami
0 x
Awatar użytkownika
Kyoushi
Wiek postaci: 28
Ranga: Sentoki
Krótki wygląd: Białe, rozczochrane włosy. Różnokolorowe oczy - prawe czarne jak smoła, lewe czerwone, czarny garnitur, zbroja z białym futrem przy szyi oraz czarny płaszcz z wyhaftowanym szarym logo Klepsydry na plecach
Widoczny ekwipunek: Wakizashi przy lewej nodze. Katana z białą rękojeścią w czerwonej pochwie przy pasie od lewej strony, katana przy lędźwi w czarnej pochwie.
GG/Discord: Kjoszi#3136

Post autor: Kyoushi »

Ukryty tekst
0 x
Posta dajże Kjuszowi, klawiaturą potrząśnij... Obrazek
Kaien

Droga administracjo. Ten post jest tysięcznym postem na forum moim, a przy okazji jestem pierwszą osobą która wbiła tyyyysiąc postów. Pierwszym ever na tej odsłonie. Czy mogę dostać coś ładnego w nagrode taką jubileuszowa? By ni było, ja nie spamuje tylko grzecznie moduje i misjuje <3

A hide pana wyżej widze, nie wiem czemu. o.O

Nie jesteś. Łączna suma postów Arafki i Satoshiego jest większa. Za misje dostajesz PH. Jeżeli mam przyznać za to nagrodę, to muszę dać tez sobie. :] Na razie ciesz się chwalą drugiego tysięcznika. - Arafinwe
0 x
Kamiru

Post autor: Kamiru »

Krótko i konkretnie, proszę o możliwość stworzenia i zdobycia swojego wzoru znaku diabła. Przy obecnym wysypie paktów poszukuję innej drogi do potęgi, władzy i cycków.
0 x
Kaien

No to chciałbym fabularnie postacią zakupić/znaleźć kota. Zwykłego, nie bojowego, kota.
0 x
Awatar użytkownika
Vulpie
Multikonta: Misae Misaki

Post autor: Vulpie »

Ukryty tekst
  Ukryty tekst
0 x
Ryu

Post autor: Ryu »

Proszę o zgodę na to bym dodał, do KP informacji o klanie Sabaku – odbyłem misję realizując nagrodę z wydarzenia, „1szy Dzień Lata!”, o treści: „W bibliotece znajdujesz starą księgę, jeżeli zapłacisz bibliotekarzowi 300 ryo otrzymasz informacje o wybranym klanie (Techniki tylko i wyłącznie do rangi C)"
0 x
Awatar użytkownika
Jawa
Administrator
Ranga: Head Admin
GG/Discord: MxPl#7094
Multikonta: Sasame | Sumi

Post autor: Jawa »

Okey, masz Akcepta.
0 x
Awatar użytkownika
Ichirou
Wiek postaci: 35
Ranga: Seinin
Krótki wygląd: Chodzące piękno.
Widoczny ekwipunek: Hiramekarei, gurda, fūma shuriken, torba, dwie kabury

Post autor: Ichirou »

Ukryty tekst
0 x
Obrazek
KP PH bank głos koty dziennik
Awatar użytkownika
Vulpie
Multikonta: Misae Misaki

Post autor: Vulpie »

Zezwalam, ale trzymaj tą ilość PH, albo wbij dziedzinę.
0 x
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogłoszenia i Kontakt z Administracją”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości