autor: Yuichi  8 sie 2022, o 00:44 

Lato 393 Fabularyzowanie, kolorowane - Co to miało być… - - Ahh... - - Doberek. Dokąd zmierzacie? - - He? -  Mężczyzna odwrócił się do niego z pytającym wzrokiem. Wyglądał na zaskoczonego tym zajściem.- Pytałem, dokąd zmierzacie? Jest szansa, że dostanę się tym na Hyuo? - - Nie dzieciaku. Na miejscu pływam… Ale… -  Spojrzał gdzieś ponad ramieniem Sety, jakby czegoś wyglądał. - Ale tamten… ten to pływa dalej. Jego się pytaj. –  Był wyjątkowo uprzejmy. Yuichi spodziewał się raczej, że znów zostanie zmieszany z błotem. Marynarzowi musiało się jednak bardzo spieszyć, dlatego nie przerywając swojego zadania i nie zwracając nad dalsze poczynania młodzieńca, odepchnął łódź od brzegu i do niej wskoczył. Seta dopiero po chwili się zorientował, gdyż próbował podążyć wzrokiem za wskazanym przez rozmówcę. Podziękował, odwrócił się na pięcie i ruszył do drugiego mężczyzny.- Doberek. Podobno płyniecie na Hyuo. -  – Coś ci się pomyliło chłopczyku. –  Po czym splunął mu pod nogi.- Mam złoto! - - Zaraz wypływamy, jak tylko kulawy Shin tu doczłapie. Łajbę mam mierną w wielkości, ale piekielnie szybką. –  Pokazał wszystkie swoje zęby. Wszystkie pięć. Splunął i zaprosił go na pokład. Szykowała się przemiła przeprawa.
	0  x

KP 由一 PH 由一 BANK ~ Myśli ~         - Mowa - 
Prowadzone Misje:
1.  puste
kodowanie Kopiuj [quote][center][i]Lato 393
[/i][i] Misja X – [url=xxx] Nazwa_wydarzenia [/url] | Prowadzący: x | Post x/x[/i][/center]
[line=1,75]white[/line]
[color=#549fee]~ Myśli ~[/color]
[color=#549fee][b]- Mowa -[/b][/color]
[/quote]
[quote][center][url=xxx][size=150][b]Z/T[/b][/size][/url][/center][/quote]
przydatki "Na świecie są dwie sprawiedliwe rzeczy - Śmierć i Grota"