Kaito Ishikawa
Wiek postaci: 25
Ranga: Dōkō
Widoczny ekwipunek: Zbroja Katana Wakizashi Kruk
Link do KP: viewtopic.php?p=229047#p229047
Aktualna postać: Kaito Ishikawa
autor: Kaito Ishikawa » 10 gru 2025, o 10:24
Wyprawa B
Sasame
"Makabrator poznaje swoje Yin"
Przeciągnął się, złapał rękoma za głowę, którą nieznacznie odchylił do tyłu i przymknął oczy. Co było bardzo dziwne, gdyż z reguły na podobne zachowanie można było sobie pozwolić w środku lata, ale zimą ? Dziwny typ.
Na twoją tajemniczą kwestię dotyczącą twoich personaliów i powodu twojego zaczepienia, Shigeru lekko się podniósł, patrząc na ciebie jednym okiem. Uważnie przyjrzał ci się od stóp po czubek głowy, po czym ponownie przymknął oko i odpowiedział ci:
- Nie kurwa, nie wiem. Jak widzisz nie mam przy sobie kryształowej kuli... Jak zbałamuciłem twoją matkę i jesteś moją córką to wybacz, ale pomyliłaś osoby. To inny Shigeru jest twoim tatusiem... Chyba, że... - na koniec kruczoczarny mężczyzna zamruczał pożądliwie, usiadł jak należy i jeszcze raz na ciebie spojrzał wygłodniałym wzrokiem, po czym dokończył -... Przyznaję fajna z ciebie dupka i nawet jestem skłonny skusić się na mała co nieco, ale ostrzegam, wczoraj spotkałem anioła, najlepszą z pośród was... Więcej jak sto ryo nie dam, możesz zapomnieć, znam cennik i nie dam się oszukać
Mężczyzna najwidoczniej nie wiedział z kim ma do czynienia, twoja sława nie w każdym przypadku była w stanie cię prześcignąć.
Shigeru
Właściciel lokalu, Kirukara Enmeia
Patykowaty staruszek
Ryujin
Mężczyzna podobny do nikogo
Archiwum Głosów
Przełożony Korpusu Sił Porządkowych
Urzędnik
Akirai Shūsuke - KLIK
Słowniczek
1 Onigokko - 鬼ごっこ - ganiany/berek
Senrankai - 戦乱会 - Stowarzyszenie Wojennego Chaosu
0 x
Sasame
Wiek postaci: 24
Ranga: Kogō
Krótki wygląd: ~ - Średniego wzrostu - Szczupła lecz dobrze zbudowana - Burza czerwonych włosów - Błękitne oczy Ubiór: ~ - Czarna sukienka-kimono w czerwone chmurki - Wysokie czarne sandały shinobi
Widoczny ekwipunek: ~ - Kabura na lewym udzie - Kabura na prawym udzie - Czarna torba przy pasie z tyłu na środku - Tanto zamocowane poniżej torby - Czarny płaszcz w czerwony chmurki - Duży zwój
Link do KP: viewtopic.php?p=177516#p177516
GG/Discord: MxPl#7094
Multikonta: Risu | Shinryu | Jawa
Musiałam przyznać, choć mężczyzna był niesamowicie pazerny i chciwy, przynajmniej zdawał sobie z tego sprawę i potrafił się do tego przyznać, przed samym sobą i nieznajomą, którą widział pierwszy raz na oczy. Dalsza odpowiedź mężczyzny sprawiła że niemal się załamałam, jednak chęć wykonania zadania, które postawi szczep Juugo w dobrym świetle przyćmiła tą chwilową słabość.
- Nawet nie byłeś blisko... Wysyła mnie Akirai Shuusuke-sama, podobno wiesz coś o Senrankai a ja mam się z nimi rozprawić, więc nie marnujmy swojego czasu i powiedz mi co wiesz o tych rozbójnikach i miejmy to już za sobą. -
słowa które wypowiedziałam były oschłe i zdecydowanie mogły zdradzać mój brak chęci do dalszego przebywania w towarzystwie tego obleśnego mężczyzny, jednak na koniec wysiliłam się aby się lekko uśmiechnąć. Najważniejsze było aby wykonać zadanie. Najważniejsze było aby wykonać zadanie. Moja mantra zdecydowanie pomagała, jednak już nie mogłam się doczekać aż nie będę musiała mieć do czynienia z Shigeru.
0 x
Kaito Ishikawa
Wiek postaci: 25
Ranga: Dōkō
Widoczny ekwipunek: Zbroja Katana Wakizashi Kruk
Link do KP: viewtopic.php?p=229047#p229047
Aktualna postać: Kaito Ishikawa
autor: Kaito Ishikawa » 10 gru 2025, o 10:55
Wyprawa B
Sasame
"Makabrator poznaje swoje Yin"
- Nie tutaj... Idziemy...
Nie pozostało ci nic innego niż udać się zanim
Gdy już opuściliście tereny osady, odezwał się:
- Jeden wieśniak kontaktuje się z osadą oraz z Senrankai. Kontakt z Nawabari zdechł, już go prawie miałem, ale Senrankai posprzątał po sobie. Zostaje nam druga opcja, dlatego udamy się do osady Kamakura, jest to kawałek drogi stąd...
- Kamakura ? Nie dotrzesz tam, zabije cię i odbiorę swoje pieniądze - rzekł Ryujin, wychodząc z cienia drzew wraz z piątką drabów
Najwidoczniej mężczyzna nie zamierzał popuścić jawnego oszustwa w kości.
- Dobra chłopcy czas na walkę, dziew... - Ryujin nie zdążył dokończyć, stopa Shigeru znalazła się na jego twarzy, posyłając go kilka metrów w powietrze.
Oceniając siłę kopniecia, Ryujin najpewniej już nie żył, Shigeru spojrzał na ciebie i rzucił:
- Słyszeli naszą rozmowę, trzeba ich zabić... Częstuj się
Chciałaś czy nie, trójka mężczyzn już na ciebie biegła, śmierć towarzysza nie wiele ich obchodziła, najwidoczniej doszli do wniosku, że więcej kasy przypadnie im w przydziale.
Shigeru
Ryujin
Archiwum Głosów
Właściciel lokalu, Kirukara Enmeia
Patykowaty staruszek
Mężczyzna podobny do nikogo
Przełożony Korpusu Sił Porządkowych
Urzędnik
Akirai Shūsuke - KLIK
Słowniczek
1 Onigokko - 鬼ごっこ - ganiany/berek
Senrankai - 戦乱会 - Stowarzyszenie Wojennego Chaosu