Kaito Ishikawa
Wiek postaci: 26
Ranga: Kogō
Widoczny ekwipunek: ... Samehada Tanto Błękitna Zbroja Długi łuk Kołczan Lis Kruk ...
Link do KP: viewtopic.php?p=229047#p229047
Aktualna postać: Kaito Ishikawa
autor: Kaito Ishikawa » 18 gru 2025, o 12:30
Kampania 7/...
Wiosna 396 roku
Sasame
Zlecenie Specjalne S - Pod pachą z niedźwiedziem
A kirai-sama wszedł do powozu
- Wyruszamy !!! - krzyknęła blondyna
- Aż się boję pomyśleć co się z jej chłopem dzieje jak zupę przesoli. - mruknął na głos Sammo
Orszak głowy szczepu ruszył w stronę Mikunigaoka, bo to właśnie tam miał odbyć się zlot czterech. Patrząc bo innych shinobi nie widziałaś jakiegoś większego stresu czy strachu. A właściwie na każdej twarzy (poza niektórymi) widać było dużą ekscytację, większość bowiem czuła, że jest historyczny moment dla waszego szczepu. W końcu po wielu trudach i rozpychaniach się w regionie zostaliście w końcu zauważeni.
P odróż mijała bardzo spokojnie, wasze tempo było wręcz usypiające.
- Sasame, znasz jakąś piosenkę ? Przydałoby się umilić ten spacer. - powiedział do ciebie staruszek wsparty jedną ręką o głowę
- Sammo ! Tego już za dużo ! Żadnych przyśpiewek ! - krzyknął rudowłosy lider z wnętrza obozu.
- No dobra ! Już ! Spokojnie, zapomnij, że pytałem. - obruszył się seinin i poszedł spać dalej
P o blisko godzinie nagle usłyszałaś krzyk jednego z waszych sensorów
- DZIESIĘCIU WROGA ! PÓŁUDNIOWY-WSCHÓD ! PIĘĆDZIESIĄT METRÓW ! GOTOWAĆ SIĘ DO WALKI !
Wojownicy dystansowi przyjęli pozycje obronne, ty zaś wypatrywałaś przeciwnik gdyż z zrządzeniem losu tak się stało, że szli od twojej strony
- Sasame słoneczko, zostawiam ich w twoich rękach. - rzekł niewzruszony Sammo sennym głosem.
Akirai Shūsuke - KLIK
Yen Sammo - KLIK
Dziewczyna nadzorująca wyprawę
Sensor
Archiwum Głosów
Urzędnik
0 x
Sasame
Wiek postaci: 25
Ranga: Seinin
Krótki wygląd: ~ - Średniego wzrostu - Szczupła lecz dobrze zbudowana - Burza czerwonych włosów - Błękitne oczy Ubiór: ~ - Czarna sukienka-kimono w czerwone chmurki - Wysokie czarne sandały shinobi
Widoczny ekwipunek: ~ - Kabura na lewym udzie - Kabura na prawym udzie - Czarna torba przy pasie z tyłu na środku - Tanto zamocowane poniżej torby - Czarny płaszcz w czerwony chmurki - Duży zwój
Link do KP: viewtopic.php?p=177516#p177516
GG/Discord: MxPl#7094
Multikonta: Risu | Shinryu | Jawa
Podróż mijała przez sporą część czasu bez zakłóceń, nie licząc znudzonego Sammo, który próbował rozruszać atmosferę, jednak został szybko spacyfikowany przez Lidera szczepu. Szłam dość automatycznie po wyznaczonej mi stronie powozu, jednak kiedy zostali zasygnalizowani wrogowie, od razu weszłam w stan pełnej gotowości.
- Tak, tak, zajmę się tym, jeszcze byś sobie coś nadwyrężył, Sammo! - odpowiedziałam radośnie, spoglądając w kierunku z którego mieli nadciągać wrogowie, po czym ruszyłam w ich kierunku. Już zmierzając w ich kierunku wyciągnęłam z kieszeni płaszcza dziesięć senbonów i ruszyłam z pełną prędkością. Kiedy tylko znalazłam się w odpowiedniej odległości to rzuciłam pierwszą salwę metalowych igieł, każda z nich wymierzona w innego przeciwnika. Jeżeli zajdzie taka sposobność to oczywiście nie przepuszczam okazji aby któryś z wrogów otrzymał ciosem z pięści. Starałam się w międzyczasie zlokalizować również kogoś kto mógł wizualnie nadawać się na przywódcę oddziału wroga. W razie ataków przeciwnika wykonuję uniki a jeżeli okaże się że nadciąga atak, którego nie zdołam uniknąć w normalny sposób to korzystam z techniki Shunshin no Jutsu aby przyśpieszyć się jeszcze bardziej.
Ukryty tekst
0 x
Kaito Ishikawa
Widoczny ekwipunek: ... Samehada Tanto Błękitna Zbroja Długi łuk Kołczan Lis Kruk ...
autor: Kaito Ishikawa » 18 gru 2025, o 13:02
Kampania 7/...
Wiosna 396 roku
Sasame
Zlecenie Specjalne S - Pod pachą z niedźwiedziem
0 x
Kaito Ishikawa
autor: Kaito Ishikawa » 6 lut 2026, o 17:04
Na tablicy z ogłoszeniami, od Wiosny 396 roku dołączono taki o to komunikat
A pod nim widniał jeszcze dopisek:
Lider klanu Kōseki, Kazuo z radością ogłasza, że
Hirata Yukari oraz Kōseki Akira (seinin)
zawarli porozumienie serc i losów,
a ich ślub planowany jest na Lato 397 w Seiyama.
Niech nadchodzący rok będzie czasem przygotowań, harmonii
oraz umacniania więzi, która połączy ich wspólną przyszłość.
Niech wieść ta dotrze do wszystkich, którym jest przeznaczona.
Lider klanu Kōseki
0 x
Kaito Ishikawa
Kampania 1/...
Wiosna 396 roku
Sasame
Kampania S - Wachlarz na ochłodę ???
M inęło trochę czasu od zakończenia twojego ostatniego zadania. Czas pomiędzy zadaniami wykorzystałaś między innymi na nauki, licząc, ze kiedyś ta wiedza zaprocentuje i w przyszłości zwróci się jako dobra inwestycja.
J ednak w pewnym momencie doszłaś do wniosku, że już wystarczy względnie spokojnego okresu w twoim życiu i ruszyłaś do budynku siedziby władz. Co cię tam mogło czekać tego nie mogłaś wiedzieć, ale za to wiedziałaś, że lord Akirai zdążył już wrócić z Mikunigaoka. Z pewnością gdybyś poczekała ktoś by w końcu zapukał do twoich drzwi z nową misję, jednak jak zablokowałaś taką ewentualność i chciałaś jak prawdziwy zawodowiec zakończyć to co zaczęłaś. Zwłaszcza, że walka z twoim ostatnim przeciwnikiem nie należała w końcu do najłatwiejszych, oponent przycisnął cię trochę do ściany, co tylko mogło uzmysłowić ci jak potężną organizacją musi być Senrankai.
W iosenny dzień, wcale, a wcale takiego nie przypominał, było praktycznie lato ! Kto by pomyślał, że tutaj w Karmazynowych Szczytach, w kraju Daishi jest możliwa taka anomalia pogodowa. Choć znając, życie doskonale wiedziałaś, że to dopiero pierwszy taki dzień w nowym roku i po nim albo po kilku podobnych przyjdzie potężny przymrozek, tak to w przyrodzie wyglądało.
B ez trudu dotarłaś do właściwego budynku. Stanęłaś przed gabinetem lidera swojego szczepu. Chciałaś od razu wejść ? A może zapukać ? W każdym razie obojętnie od tego co wybrałaś, jedynie co usłyszałaś:
- BANDA NIEUDACZNIKÓW !!! KTO DO TEGO DOPUŚCIŁ !!! - wroga aura aż wyzierała z pod drzwi
To było niepodobne do lidera, zwyczajowo, skrywał się za maską spokoju. Najwidoczniej ktoś mu nieźle musiał zaleźć za skórę. Musiałaś zdecydować co teraz zrobisz.
Akirai Shūsuke - KLIK
0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość