Stragan ze zwierzętami
- Kaito Ishikawa
- Wiek postaci: 25
- Ranga: Dōkō
- Widoczny ekwipunek: Zbroja
Katana
Wakizashi
Kruk - Link do KP: viewtopic.php?p=229047#p229047
- Aktualna postać: Kaito Ishikawa
Stragan ze zwierzętami
0 x
KLIK - KARMAZYNOWE SZCZYTY - GRA W REGIONIE - KLIK
Narrator / Mowa
KP | PH | BANK
Prowadzone Misje:
- Zakata - Zlecenie Specjalne S
- Souei - Wyprawa S
- Yukari - Zlecenie Specjalne D
- Minari - Fabuła
- Zakata
- Wiek postaci: 14
- Ranga: Sentoki
- Krótki wygląd: Jak na avku
- Widoczny ekwipunek: Mała torba.
- Link do KP: viewtopic.php?t=11244
- GG/Discord: Zaakata#3405
- Multikonta: Pączuś, Emi
Re: Stragan ze zwierzętami
Po zakupach w sklepie przyszedł czas na zakup jakiegoś wierzchowca, który umożliwiłby mi poruszanie się po karmazynowych szczytach w sensownym tempie. Dlatego też udałem się na stragan ze zwierzakami. Przede mną pojawiły się trzy opcje: koń, kucyk albo jak. Ostatnie z tych było typowym zwierzęciem, które występuje w regionach górskich i dobrze się tutaj czuje. Silniejszy od konia, jednak wolniejszy kolejny z jego plusów to gruba warstwa nawet nie wiem czy sierści czy włosia ale zawsze nie trzeba budować specjalnej zagrody na zimne noce. Tak też na takiego towarzysza padł mój wybór, po kilku pokazanych okazach rzucił mi się w oczy jeden, patrzył na mnie jakbym był dla niego jedyną szansą, mogło też być tak, że śmierdzałem potem albo czymś co lubiał. Nie zważając wybrałem tego jednego jaka. Następnie po dokonaniu zakupu wspiąłem się na niego i udaliśmy się w stronę szlaku transportowego.
Z/T - Szlak transportowy
Ukryty tekst
1 x
Kajtek - Zlecenie A
Jurek - Zlecenie B
Sayuri - Wyprawa C
Takashi - Fabuła
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość