Rozwiązanie naboru

Awatar użytkownika
Vulpie
Multikonta: Misae Misaki

Rozwiązanie naboru

Post autor: Vulpie »

Odnosząc się do tego tematu, chciałbym początkowo podziękować wszystkim chętnym. Nie to, że jestem łatwo podniecający się zgłoszeniami, jednakże miło mi było dostrzec zaangażowanie pewnych osób, które są dosyć aktywne w forumowym życiu. Nie mam zamiaru jednak pisać pierdół, dlatego sparafrazuję mojego kolegę po fachu: "Cholera, nigdy się nie znałem na pisaniu ogłoszeń. Dobra, przejdę po prostu od razu do konkretów."

Powiem wprost. Jestem zachwycony postawą jednego moderatora. Osobnik ten nie tylko spełniał swoje obowiązki jak należy, ale również robił wszystko z gorliwością, zgłaszał się na komunikatorach, poświęcał swój prywatny czas, aby dyskutować na pewne tematy. Mam nadzieję, że nikogo nie zdziwi fakt, iż Kaien jest oficjalnie moderatorem Własnych Technik i Kuźni! Aktualnie jest to pierwsza osoba, zaraz po administratorach (a tak nie chwaląc się, to po mnie i Defrze), której głos się liczy, oczywiście tylko w tych dwóch działach. Mogę mówić wiele, zrobię odwrotnie. Stary, dziękuję za twoją pomoc. Liczę na to samo, albo i jeszcze więcej. Stanowisko zobowiązuje. :)

Wieść okropna, wieść to smutna, Araf spisek knuje. Niestety, trzeci akapit nie jest tak wesoły jak poprzedni. Z przykrością informuję, że Kakizashi nie zostaje przyjęty na stanowisko moderatora do działu Własne Techniki. Funkcja zostanie mu zabrana zaraz po skończeniu napisaniu tego ogłoszenia, jednak wszystkie jego wcześniejsze decyzje, akcepty, są bieżące. Nie mam obowiązku podawania powodu odrzucenia okresu próbnego, jednak rozumiem, że opinia publiczna może chcieć poznać pewne fakty. Proszę bardzo. Powodem braku przyjęcia jest złe pełnienie funkcji i brak szacunku do pozostałych person w gronie "wybranych". Wybacz Kukiz, ale to co jest tutaj napisane, to wypadkowa twoich wyrazów i klepania w klawiaturę. Będzie mi ciebie brakować, bo prezentowałeś ładne pomysły i ciekawy punkt widzenia. Jednak to nie wszystko. Rozstajesz się z tą funkcją w sposób pokojowy.

Ostatni news - Murai i Kamiru zostają, wciąż na okres próbny. Za jakiś czas zostaną oni podliczeni i być może podzielą los Kaiena, a być może Kakiza. Kto wie.

Koniec newsa, serdecznie pozdrawiam.
                    • [list][list][list][list][list][list][list]Arafinwe
[/list][/list][/list][/list][/list][/list][/list]
0 x
Zablokowany

Wróć do „Administracyjne”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości