Darmowe PH - klikanie w toplisty

Hakai

Re: Darmowe PH - klikanie w toplisty

Post autor: Hakai »

biorę
0 x
Hakai

Post autor: Hakai »

Nie powinno już być dawno kolejnych? :D Dwa rozdania są w plecy :>
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Post autor: Defrevin »

Nie ma więcej rozdań moi mili.

Rozmawialiśmy w kuluarach na ten temat i doszliśmy do smutnego wniosku, że nie będziemy kontynuować praktyki rozdawania "darmowych" PH. Spowodowane jest to tym, że nie jesteśmy w stanie sprawdzić kto na prawdę klika w topki, a niestety niejednokrotnie widziałem, że punkty odbierały osoby, które na forum się nie logowały. Tłumaczenie, że klikały bez logowania jakoś do mnie nie przemawia (i nie tylko do mnie).

Był pomysł zmniejszenia liczby PH, ale to również nie rozwiązuje powyższego problemu. Rozwiązaniem nie jest również wydawanie PH raz w miesiącu bo wtedy jest jeszcze gorzej - o ile wchodząc co dziennie na forum widzę kogo nie ma w ciągu 48h na forum na przestrzeni tygodnia to to samo rozwiązanie traci znacząco na sensie gdybyśmy to prowadzili raz w miesiącu.

Naszym zdaniem na SW w dalszym ciągu łatwo jest nałapać punkty, co więcej małymi kroczkami szykujemy dla Was kolejną już okazję do zyskania fajnych nagród. O tym jednak na razie jeszcze cicho sza.
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Zablokowany

Wróć do „Administracyjne”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość