tak na to patrzę i patrzę... I w sumie to nie wiem, czy bliżej temu do jakiejś upośledzonej koniczyny, chmury, serca, czy jakiegoś stworka tak czy siak - wszystkiego co najlepsze Andrzeje i Andrzejki ♥
Krótki wygląd: Średniego wzrostu mężczyzna z kilkudniowym zarostem na twarzy. Widać że jest trochę starszy, jednak nie aż tak znacznie. Głos niski, lekko chrypiący od palenia. Trochę dłuższe, czarne włosy, przy szyi luźno obwiązany bandaż trochę jak szalik
Cóż, zawsze byłem znany z tego, że jestem mega kreatywny (heh nie), więc przedstawiam wam i mój obrazeczek stwierdzając jednocześnie, że jedyne z czym mi się to kojarzy to pleśń, dziękuję i pozdrawiam z okazji Andrzejek XDD
No to wesołego wszystkim andrzejom. Ogólnie - wesołego święta, spełnionych wróżb i wszelkiego dobrego wszystkim pozostałym też.
Dla Anżejów:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=LmNed_cFRrw[/youtube]
Ale, żeby nie było niepotrzebnego pitu pitu, cesarstwo dołącza do wróżb oficjalnie, jak to przystało na suitoniarę chyba konikiem morskim z wosku pszczelego XD
Krótki wygląd: Akane jest dość wysoką kobietą, o pociągłej twarzy i długich, ciemnych włosach i jasnej cerze. Sylwetkę ma dość szczupłą, z lekko zarysowanymi mięśniami, sugerującymi raczej zwinność, aniżeli czystą, fizyczną siłę.
Widoczny ekwipunek: Wygodny strój podróżny, kamizelka shinobi, torba na pośladkach i kabura przy udzie. Dwa złożone Fuma Shurikeny przy pasie, na wszystko zaś narzucony ciemny, wygodny płaszcz z kapturem. Maska Oni skrywająca twarz.
Krótki wygląd: - długie czerwone włosy, stalowoszare oczy - koszula z długim rękawem, długie ciemne spodnie, wygodne buty - cienkie pajęczynki blizn po raitonie pod ubraniem - sygnet na łańcuszku schowany pod koszulą - płaszcz podróżny z kapturem
Widoczny ekwipunek: - torba na biodrze, po prawej - kabury na udach - wakizashi za pasem - manierka z wodą przy pasie
Sama nie jestem pewna co to dokładnie jest.. Z jednej perspektywy przypomina nieco statek, a z innej bardziej może kolesia strzelającego go kogoś z pistoletu?
Chciałem odlać tradycyjnie przez dziurkę od klucza ale nie szło znaleźć takiego żeby przez ową dziurkę wycelować więc skorzystałem z pomocy internetu xD
Krótki wygląd: Wysoki (197cm). Kobieca uroda i długie włosy ukryte pod czapką. Wątłej, niepozornej budowy. Maska na twarzy. Bandaże na rękach. Kurta, workowate spodnie, czapka z niewielkim daszkiem. Wszystko w ciemnozielonym kolorze. Lekkie buty ninja.
Widoczny ekwipunek: Duża torba przy prawym boku, duży zwój na plecach, po bukłaku przy pasie, ręce obwinięte bandażami