Chatka Zakaty Hyuga

Awatar użytkownika
Zakata
Wiek postaci: 14
Ranga: Dōkō
Krótki wygląd: Młody chłopiec z Byakuganem, średniego wzrostu jak na swój wiek, krótkie czarne włosy, delikatna porcelanowa twarz. Odziany w białe kimono.
Widoczny ekwipunek: Mała torba.
GG/Discord: Zaakata#3405

Re: Chatka Zakaty Hyuga

Post autor: Zakata »

Młody Hyuga zajęty przygotowaniem na powrót do prawdziwych misji, takich przenoszenie sofy czy roznoszenie ulotek pobliskiego ramenu, akurat szykował się. Jadł śniadanie przed powrotem do akcji. Nagle usłyszał pukanie do drzwi. Dosyć mocno zdezorientowany, ponieważ nikogo nie było w domu poza nim samym. Odłożył miskę że śniadaniem i podszedł do drzwi. Zerknął przez judasza i zobaczył sąsiadkę - Panią Hondę. Był to dla niego dosyć nietypowy gość, ponieważ dawno jej nie mijał na ulicy a też nigdy tak z nią nie rozmawiał. Otworzył drzwi z szerokim uśmiechem, starając się zarazić sąsiadkę pozytywną aurą od samego początku.

- Dzień dobry, w czym mogę pomóc? - powiedział Zakata

- Jeżeli ma Pani sprawę do rodziców to niestety teraz ich nie ma. - Dodał po chwili.
0 x
<catkeyboard>Piosenka do odpałki<catkeyboard> Mowa | Myśli | Pitos | PH [/hr]
Awatar użytkownika
Ayumu
Wiek postaci: 24
Ranga: Wyrzutek B
Krótki wygląd: Ogromny rozmiar, dotkliwie poparzone ciało i twarz.
Widoczny ekwipunek: Kamizelka shinobi

Post autor: Ayumu »

0 x
Awatar użytkownika
Zakata
Wiek postaci: 14
Ranga: Dōkō
Krótki wygląd: Młody chłopiec z Byakuganem, średniego wzrostu jak na swój wiek, krótkie czarne włosy, delikatna porcelanowa twarz. Odziany w białe kimono.
Widoczny ekwipunek: Mała torba.
GG/Discord: Zaakata#3405

Post autor: Zakata »

Staruszka zaczęła opowiadać w czym trzeba jej pomóc, jednak nie udało się tym razem zagrać kartą, że nikogo dorosłego w domu nie ma. Staruszka odpowiedziała, że słyszała że ejst zaradny chłopak. - Zaradny, że ho ho - pojawiło się od razu w głowie młodego shinobiego. - Oczywiście, pomogę w końcu nie z takimi trudnościami zdarzyło mi się już mierzyć. - opowiedział od razu. Dopiero po chwili namysłu doszło do Hyugi by dopytać w jakim stanie jest siostrzenica i czy ogólnie mam na tyle siły by ją prowadzić, albo zanieśc. - Tylko wie Pani, nie jestem jakiejś teżnej budowy by w każdym wypadku sobie poradzić. Jeżeli mogę dopytać to co się stało z Pani siostrzenicą, będzie mogła sama chodzić czy trzeba będzie zanieść ją na rekach? - Dopytał od razu, starając się cały czas utrzymywać pozytywną aurę i sprawiać wrażenie sympatycznego młodzieniec. Chcociaż zadanie nie wyglądało na przesadnie cięzkie, dla chłopaka wyglądała staruszka jakby miała problemy z wieloma czynnościami wymagającymi siły. Więc poczuł się pewny i od razu rzucił do staruszki - Chyba nie ma co zwlekać i od razu wyruszmy, po drodze Pani mi opowie więcej! - Dodał z entuzjazmem
0 x
<catkeyboard>Piosenka do odpałki<catkeyboard> Mowa | Myśli | Pitos | PH [/hr]
Awatar użytkownika
Ayumu
Wiek postaci: 24
Ranga: Wyrzutek B
Krótki wygląd: Ogromny rozmiar, dotkliwie poparzone ciało i twarz.
Widoczny ekwipunek: Kamizelka shinobi

Post autor: Ayumu »

[z/t] -> viewtopic.php?p=211962#p211962
0 x
ODPOWIEDZ

Wróć do „Domy mieszkalne”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości