♡ Wū robi transfer ♡

Wū Tachibana

♡ Wū robi transfer ♡

Post autor: Wū Tachibana »

link: http://v120369.home.net.pl/densetsu/vie ... 6495c29be3

Przepraszam za początek KP, ale jakoś przed padnięciem forum wprowadzili HTMLa i przepisałam sobie na niego.
Oprócz tego moja postać posiadała pakt z królikami, którego nie zdążyła odebrać:
http://v120369.home.net.pl/densetsu/vie ... 6495c29be3
A także wygrane dwa konkursy i zrobione dwie misje jako misjodawca: Powyższe miałam odebrać na misji B, no ale wynikła sytuacja, jaka wynikła...

Ogólnie to proszę o wyrozumiałość za poziom historii, ale to była moja pierwsza postać. W każdym razie przydałby się jakiś boost na początek, żeby nowy twór był lepszy.
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Re: ♡ Wū robi transfer ♡

Post autor: Defrevin »

[uhide=Wū Tachibana]Witam, na start proponujemy:
  • - Genin
    - dodatkowe 20 punktów atrybutów do rozdania
    - Kontrola Chakry na randze D
    - Dodatkowa dziedzina rangi C
    - 200 ryo
[/uhide]
Proszę o odpowiedź, czy akceptujesz czy też nie.
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Wū Tachibana

Post autor: Wū Tachibana »

Dla mnie spoko, nie spodziewałam się jakoś więcej, choć szczerze oddałabym to wszystko byleby mieć Jashinistę, ale nie można mieć wszystkiego prawda? :P
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Post autor: Defrevin »

Niestety nie można. Limity zostały ustalone i są wiążące.
Przenoszę.
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprawdzone transfery”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości