Transfer
Re: Transfer
[uhide=Katō]Witamy, na start proponujemy:
• Chūnin
• Kontrola Chakry D
• 70 pkt atrybutów do rozdania
• Jedna dziedzina z D na B
• Dodatkowa dziedzina rangi C
• Darmowa technika rangi B i rangi C
• Dokładka 400 ryo.
Proszę dać znać, czy przyjmujesz propozycję[/uhide]
• Chūnin
• Kontrola Chakry D
• 70 pkt atrybutów do rozdania
• Jedna dziedzina z D na B
• Dodatkowa dziedzina rangi C
• Darmowa technika rangi B i rangi C
• Dokładka 400 ryo.
Proszę dać znać, czy przyjmujesz propozycję[/uhide]
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
No myśląc rozsądnie, to poświęciłem tam sporo czasu na tą postać. Ale rozumiem że, to inne forum i akceptuje tutejsze zasady. Ponieważ mam nadzieje na miłą grę. Sprawa klaruję się tak że chciałbym grać klanem senju lub uchicha. Ten drugi jest zajęty lecz przy nim zostałbym za tym transferem. Jeśli chodzi o senju to potrzebował bym jeszcze suiton i doton na D by móc posługiwać się kg tego klanu i 82 pkt atrybutów . Wiem że to może być sporo jak na tutejsze warunki, lecz myślę że odpłacę się aktywnością.
0 x
[uhide=Katō]Jesli chcesz grać Senju, to bedziesz miał możliwość. Przykładowo Suiton B, Doton C i już możesz mieć otwartą klanówkę na D. Oczywiście możesz też rozdać inaczej dziedziny.
Propozycja, która ode mnie padła, nie jest do omawiania. Albo się zgadzasz, albo nie. Wszystkie postacie (a są u nas byli Kage, Jinchu, a nawet gracze prowadzący na innych forach postacie od 4 lat) zostały dopasowane pod miernik siły administracji, stąd taka a nie inna propozycja. Zostałeś dopasowany do innych graczy. Chunin to maximum jakie można otrzymać z transferu.[/uhide]
Czekam na odpowiedź.
Propozycja, która ode mnie padła, nie jest do omawiania. Albo się zgadzasz, albo nie. Wszystkie postacie (a są u nas byli Kage, Jinchu, a nawet gracze prowadzący na innych forach postacie od 4 lat) zostały dopasowane pod miernik siły administracji, stąd taka a nie inna propozycja. Zostałeś dopasowany do innych graczy. Chunin to maximum jakie można otrzymać z transferu.[/uhide]
Czekam na odpowiedź.
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Rozumiem, ale chciałbym po prostu, inaczej poprowadzić postać niż podałeś. Zamienić na przykład • Dodatkowa dziedzina rangi C na dwie dziedziny rangi D lub kontrole czakry na dziedzinę D z powodów chęci bardziej rozwinięcia klanowych umiejętność.Co ty na to ? Jeśli nie da się nic z tym zrobić to akceptuje.
0 x
To już w zakresie swojej gry osiągniesz. Przenoszę.
0 x
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości