Kp Keisu

Keisu

Kp Keisu

Post autor: Keisu »

Link do Karty postaci http://ninshu.cba.pl/viewtopic.php?f=17&t=1775 Jeśli kliknąć na awatar rozwinie się lista ukazująca aktualne statystyki (gdyż te w Kp nie są uzupełniane i nie są aktualne), poziom czakry i bonusy. Aktualny nosiciel siedmioogoniastego, członek Anbu Kiri.
http://ninshu.cba.pl/viewtopic.php?f=83&t=2239 Właściciel zwoju summonów żółwi z możliwością przyzwania summona dziecka, oraz młodzika.
W razie niewiadomych, nieścisłości i wgl czegokolwiek zapraszam na gg 9908468, bądź na pw, choć na pw odpowiedź może trochę dłużej potrwać. Uprzejmie proszę o ocenienie postaci ;)
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Re: Kp Keisu

Post autor: Defrevin »

Ukryty tekst
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Keisu

Biorąc pod uwagę tylko ilość zrobionych misji wychodzi jakieś 160 PH, chcąc przeliczać zdobyte statystyki według waszego przelicznika także wychodzi więcej. Rozwój tam jest trochę inny i techniki się kupuje, a nie się ich uczy. Może i się mylę, ale wydaje że trochę mało mi wyceniliście za tą postać. Sprzęt jaki ma też jest o wiele droższy, ale co do pieniędzy, aż tak rozczarowany nie jestem. Jeśli jest taka możliwość prosiłby o rozpatrzenie jeszcze raz tej liczby Punktów Historii.
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Ukryty tekst
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Keisu

W takim razie przyjmuje waszą propozycje
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Transfer zaakceptowany i przeniesiony.
Zapraszamy do działu Kart Postaci i życzymy miłego pobytu na forum.
0 x
Zablokowany

Wróć do „Sprawdzone transfery”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości