KP Kyoraku

Kyoraku

KP Kyoraku

Post autor: Kyoraku »

Witam serdecznie. Chciałbym podzielić się moim PBF'owym doświadczeniem, licząc, że będzie warte kilka dodatkowych punktów na starcie mojej przygody z Shinobi War.
Zacznę od tego, że na forach związanych z Naruto spędziłem łącznie około 7 lat. Najważniejszym z nich była, nieistniejąca już, Gra Naruto. Jedna z pierwszych gier typu PBF o tematyce Naruto w Polsce i wciąż jedyna, posiadająca prawie 10.000 zarejestrowanych użytkowników. Na GN pojawiłem się w roku 2007, w 2009 zostałem głównym moderatorem, a kilka miesięcy później jednym z administratorów. W 2012 roku awansowałem na funkcję Head Administratora, którą pełniłem przez blisko 3 lata. Ostatecznie, mimo usilnych prób renowacji forum, nie udało nam się go utrzymać. Współpracowałem z wieloma osobami z PBF'owego środowiska (daleko nie szukając - Avarice, czy kilku użytkowników Shinobi War). Byłem graczem niezwykle aktywnym - jedynym, który w historii GN przekroczył liczbę 15 tysięcy postów. W latach świetności posiadałem niezwykle potężną postać o randze Sannina, wyposażoną w nietypowe umiejętności i szeroki wachlarz jutsu.
Ponadto mam na swoim koncie epizody na takich forach jak Shinobi no Mono (jako Shirei Hozuki), grableach.pun.pl (Kagura Shigeki, postać na poziomie kapitana) oraz deatcity.forumpl.net (Raygar). Poniżej zamieszczam screeny ze strony granaruto.pun.pl, oraz z jej "remake'u", narutopbf.oxn.pl. Będę wdzięczny za dodatkową premię w Shinobi War.
Pozdrawiam gorąco, Kyoraku.
Liczba postów
Karta postaci cz. 1
Karta postaci cz. 2
Karta postaci cz. 3
Karta postaci cz. 4
Liczba postów na drugim forum
0 x
Awatar użytkownika
Jawa
Administrator
Ranga: Head Admin
GG/Discord: MxPl#7094
Multikonta: Sasame | Sumi

Re: KP Kyoraku

Post autor: Jawa »

Wrzucam swoją propozycję dla H@ jako, że jestem obeznany z systemem.
  Ukryty tekst
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Post autor: Defrevin »

Ukryty tekst
  Ukryty tekst
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Kyoraku

Post autor: Kyoraku »

Jak najbardziej przyjmuję. Dziękuję bardzo :)
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Post autor: Defrevin »

W takim razie transfer przenoszę do zaakceptowanych, a Tobie życzę udanej zabawy :)
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Zablokowany

Wróć do „Sprawdzone transfery”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości