Transferinho

Kuro

Transferinho

Post autor: Kuro »

siemaneczko, grałem już wcześniej na forum o nazwie GraNaruto razem z obecnym adminem (Avarice) oraz dwoma graczami: Meido i Rakan, oni mogą potwierdzić moje uczestnictwo w tym pięknym foro, moja postać była Geninem (pierwsza ranga grywalna na foro) z KG Hyouton (ród Yuki w tym wypadku) i kilkoma potężnymi Fuutonami. Cośtam modowałem (byłe ANBU he) i mordowałem genoli :v Był też w ostatnim okresie mojego grania jakiś Chuunin z Byakuganem rozwiniętym do rangi A (chyba) ale nie pamiętam czy nie było to B
0 x
Rakan

Re: Transferinho

Post autor: Rakan »

Potwierdzam to co napisał ten rak :v (wprawdzie jest w hajdzie ale pisał to na kompie obok mnie w szkole :v )
Oprócz tego zabijał bo to on głównie był zabijany, no ale postać była tam jakoś rozwinięta kappa
0 x
Awatar użytkownika
Ero Sennin
Support
Multikonta: Minoru

Post autor: Ero Sennin »

Ukryty tekst
0 x
Awatar użytkownika
Jawa
Administrator
Ranga: Head Admin
GG/Discord: MxPl#7094
Multikonta: Sasame | Sumi

Post autor: Jawa »

Ukryty tekst
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Post autor: Defrevin »

Ukryty tekst
  Ukryty tekst
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Kuro

Post autor: Kuro »

Pasi
0 x
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprawdzone transfery”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości