Blaze

Rakan

Blaze

Post autor: Rakan »

No więc sytuacja jest taka, że forum na którym miałem postać nie ma nawet działającego bbcoda i nie mogę przekopiować KP, ale tak się ułożyła sprawa że akurat u was w staffie jest ktoś kto tam ze mną grał i potwierdzi że to moja KP - Mówię oczywiście o Avie

A więc nie rozpisując się bardzo był to wywalczony bodaj w turnieju czy evencie oddany przyjaciel Son Goku który zamieszkiwał ciało mojego chūnina, który władał wieloma technikami yoton na poziomie B, licząc na sposób dragon ballowy było to prawie najmocniejsza postać na forum i grałem nią szmat czasu.
Liczę, że dostanę za to chociaż parę groszy :p
0 x
Awatar użytkownika
Jawa
Administrator
Ranga: Head Admin
GG/Discord: MxPl#7094
Multikonta: Sasame | Sumi

Re: Blaze

Post autor: Jawa »

Ukryty tekst
0 x
Awatar użytkownika
Ero Sennin
Support
Multikonta: Minoru

Post autor: Ero Sennin »

Ukryty tekst
0 x
Rakan

statystyk to nawet nie próbuję sobie przypomnieć, ale pewnie ponadprzeciętna witalność (czyli na wasz wytrzymałość+siła i jeszcze lekko wpływało na siłę jutsu), a reszta pewnie jakoś przeciętnie

postać naturalnie władała dotonem i katonem w związku z yotonem a jeśli chodzi o dziedzinę to ninjutsu rozwinięte na "b" albo "a ", a sam yoton na B,(tutaj chyba wszystko się oddzielnie rozwija, ale te sabcd są podobne do tego forum) ranga to chuunin z tego co pamiętam, czyli niby 3 ranga ale to zazwyczaj była najwyższa jaka była na forum, bo 90%+ było geninami

ah no i demon był już w stanie wejść na 3 ogon (to się najtrudniej expiło xd)
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Post autor: Defrevin »

Ukryty tekst
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Awatar użytkownika
Ero Sennin
Support
Multikonta: Minoru

Post autor: Ero Sennin »

Ukryty tekst
0 x
Rakan

Propozycje nie do odrzucenia są chyba od tego że nie da się ich odrzucić <jaszczureł>
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Ukryty tekst
0 x
Jeśli masz ważną sprawę, pytanie lub potrzebujesz pomocy związanej z funkcjonowaniem forum, proszę wyślij do mnie prywatną wiadomość. Z chęcią zapoznam się ze sprawą i rozwieje wszelkie wątpliwości.
Rakan

Na to wygląda kappa
0 x
Awatar użytkownika
Defrevin
Założyciel Forum

Zaakceptowane.
0 x
Awatar użytkownika
Jawa
Administrator
Ranga: Head Admin
GG/Discord: MxPl#7094
Multikonta: Sasame | Sumi

Post autor: Jawa »

Ukryty tekst
0 x
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprawdzone transfery”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości