Transfer

Saiki

Transfer

Post autor: Saiki »

Cześć, chciałbym przeprowadzić transfer mojej starej postaci z forum którego czasy świetności mineły wieki temu, przez co cała dokumentacja będzie ciutek utrudniona (nie działa skrypt z hide), ale mam nadzieję że jakoś damy sobie radę.

Forum nosi(ło) nazwę gra naruto, a to link do mojej KP http://www.granaruto.pun.pl/viewtopic.php?id=49969
Aby mieć wgląd potrzebne jest konto (w razie czego mogę jakieś udostępnić), choć i tak wiele tam nie widać z powodu wspomnianego braku funkcjonalności hide.

https://imgur.com/hnnCRWA

Tutaj jest screen mojej KP. Nazwa została zmieniona z Akceleratora na Seiki wraz z (bezstratnym) resetem postaci za specjalne punkty. (W ramach wyjaśnienia różnicy nazwy konta i postaci)

Jedyny sposób jaki znalazłem aby zajrzeć do zawartości KP to podejrzeć w kodzie źródłowym strony. Być może hide działa, ale mają do niego wstęp tylko admini (?) Niestety byłem tam tylko modem i zrezygnowałem ze stanowiska więc nie mam jak tego sprawdzić.

https://imgur.com/a/l1jyacG

Trochę trudno rozszyfrować co tam się znajduje przez kod, toteż pozwolę sobie wprowadzić trochę narracji.
Jeszcze zanim zaczne to wydaje mi się że 50 statystyk tam to akwiwalent około ~150 na tym forum.
Seiki był Nukeninem rangi B, co czyniło go jedną z największych postaci na forum, a już szczególnie gdyby patrzeć tylko na "złe" spektrum forum. Dojście nim tak daleko zajeło mi około 4 tysięcy postów z czego największym wyzwaniem była ucieczka z wioski na ponad 120 postów których większość to zabawa w genjutsu. Sama postać jest specjalistą w taijustu posiadającą umiejętność (na maksa wyszkoloną) zwiększającą szybkość oraz byakugana. Posiada wysoko rozwinięte statystyki, artefakt którym są ciężarki Lee oraz Taijustu na randze S i wiele więcej.

Mam nadzieję że jest to wartę trochę grosza i inwestycja paru lat gry na tamtym forum nie pójdzie tak całkiem na marne :D
0 x
Awatar użytkownika
Vulpie
Multikonta: Misae Misaki

Re: Transfer

Post autor: Vulpie »

Ukryty tekst
0 x
Saiki

Hm.
No to teraz mam zagwozdkę, bo spodziewałem się większej ilości. Znajomy coś napominał że za postać niewiele silniejszą od mojej dostał 1500ph na start i jakieś fajne bonusy (o ile się nie mylę, bo to było jakiś czas temu) i nie ukrywam że skrycie liczyłem na niewiele mniej. Oczywiście nie chcę okazywać niewdzięczności, bo nie o to tu chodzi.
Jeśli problemem jest brak pewnej autentykacji to popytać mogę wśród znajomych z dawnych lat czy ktoś nie ma jeszcze swojego konta admina na owym forum, co jak wspominałem zapewne pozwoli legitnie przejrzeć hide znajdujący się tam. Wtedy wrócę tu z nowymi screenami lub o ile dana osoba będzie na tyle uprzejma to nawet użyczę jego konta.

Jeśli jednak nie w tym leży problem, a decyzja jest ostateczna to bądź co bądź z nijakim smutkiem ale przyjmę i ten transfer. Na bezrybiu i rak ryba.
0 x
Awatar użytkownika
Jawa
Administrator
Ranga: Head Admin
GG/Discord: MxPl#7094
Multikonta: Sasame | Sumi

Post autor: Jawa »

Ukryty tekst
0 x
Saiki

Z osób grających tutaj (z gn) to kojarzę Avarice, Yami, podobno Iwaru gdzieś tu jest, Kyo i Saphire chyba chwile byli, Osamu i Misae (o ile to jest ta sama Misa co na gn). No ale faktycznie chyba żadne z nich obecnie w gronie administratorów nie jest, lecz zawsze można zaczerpnąć ich opinii czy coś.

Chyba jedynym sposobem uwierzytelnienia jest podanie mojego konta, abyście sami obczaili mechanikę oraz prawdziwość tego co podałem jako moją KP, toteż podaję:
Akcelerator
shinobiwar
Link dla wygody: http://www.granaruto.pun.pl

Póki co konta admina nie udało mi się zdobyć, ale niekoniecznie jest potrzebne. Hide na forum jest "wadliwy" że tak to ujmę i wystarczy że w miejscu ukrytej treści kliknie się prawym i użyje opcji "zbadaj" a następnie przeskroluje zazwyczaj gdzieś koło połowy przez kod i tam znajdzie się ukryta treść. (Czyli to co podałem na screenie z moją KP)
0 x
Awatar użytkownika
Yami
Wiek postaci: 25

Post autor: Yami »

Jako, że zostałem o to poproszony potwierdzam, że konto należy do tego o to Pana.
Reszta informacji dotycząca konta została przekazana Buce.
0 x
Awatar użytkownika
Jawa
Administrator
Ranga: Head Admin
GG/Discord: MxPl#7094
Multikonta: Sasame | Sumi

Post autor: Jawa »

Ukryty tekst
0 x
Awatar użytkownika
Vulpie
Multikonta: Misae Misaki

Post autor: Vulpie »

Czekam 24h na odpowiedź, potem przenoszę do archiwum.
0 x
Zablokowany

Wróć do „Sprawdzone transfery”

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości